Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

Re: Jesień mamy wita 2013

20 sie 2013, 12:05

Leona super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u mnie od wrzesnia bedzie wizyta kolejna za 3 tygodnie a w pazdzierniku co 2 i przed samym porodem jeszcze :ico_noniewiem: wlasnie na koniec czesciej czy nic sie nie dzieje ... ale co kraj to obyczaj :ico_noniewiem:

Ja nastawilam na obiad czekam az pranie mi doschnie i wstawiam posciel i ogolnie troche siedze bo brzuch sie napina a mala daje dzis do wiwatu kopie jak sportowiec prawie ciagle z przerwami na czkawke :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2013, 12:36

Kamilka ale ja teraz wizyty tez juz bede miala co dwa tygodnie, pod koniec co tydzien, no ale samego usg juz nie bedzie :ico_oczko:

Wrocilismy z przedszkola, Marcel jak mnie zobaczyl to z tekstem czemu tak szybko po niego przyszlam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

20 sie 2013, 13:26

jenny - moja szwagierka miała 3 cesarki i po każdej karmiła piersią , więc chyba nie ma znaczenia jaki poród.
leona brawa dla Marcelka.
U nas dziś deszczowa pogoda , więc byliśmy tylko w sklepie i siedzimy w domciu.Troche poprasowałam , wstawiłam pranie , zrobiłam miejsce w szafie na ubranka dla najmłodszego członka rodziny :ico_haha_02: miałam jeszcze wyczyścić gondole , ale coś brzuszek mnie pobolewa , wiec chyba troche odpoczne

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2013, 13:32

A u nas piekna pogoda, az szkoda siedziec w domu ale nie chce mi sie wychodzic :ico_wstydzioch: spojenie mnie boli jak chodze, moglabym na rowerze ale no najzwyczajniej mi sie nie chce :ico_noniewiem:
Poza tym Marcel ladnie sie bawi i siebie w pokoju, to po co go odciagac od zabawy ;-)

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

20 sie 2013, 15:48

Leona brawa dla synka że był dziś dzielny w przedszkolu.

Moja Lilcia śpi już 3 godz .Ja zdążyłam się zdrzemnąć 2 godz ,teraz wypiłam kawę zjadłam lody a ona nadal śpi.Idę ja obudzić bo potem będzie chciała szaleć długo .
U nas było bardzo gorąco a teraz jest wietrznie i zdecydowanie chłodniej ale dla mnie to fajnie .
W planach mam gdy mała zje zupkę wyprasować ciuchy nasze i rodziców bo oni dziś malują ogrodzenie więc troszku trzeba przy czymś innym pomóc.
Popołudniu a właściwie pod wieczór zrobię pizze domową .Lodówka pełna od jedzenia więc trzeba troszku tego zużyć.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2013, 16:54

A koleżanka Ed już się odezwała?
Co u niej?

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2013, 19:14

Małgorztaka Edulita dała znak życia i nie ma kiedy pisać. A Ty męża musisz wykorzystać kilka razy to się może cosik i Ciebie ruszy :ico_oczko: Pewnie masz już dość i nie możesz się doczekać.

Szkieletorku u mnie nadal prawie 30 stopni, ale skorzystałam i poprałam to co jeszcze miałam brudne włącznie z krzesełkami do karmienia, matami itp. Został tylko materac, tzn ołonka na materac, ale ta pierwsza i nie wiem czy można ją zmoczyć bo ona ma jakiś bambus czy grykę - coś twardego a nie bardzo mam chęć prać to ręcznie. Ja miałam ochotę na pizzę, ale od upału mi przeszło :ico_oczko:

Leona dzielny facet z Marcela - super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja w końcu mielone z ziemniakami i mizerią zrobiłam :ico_oczko:

lala zazdroszczę CI tego deszczu.

Kamilka jak tak szaleje to i czkawkę ma ze zmęczenia :ico_haha_01:

Jenny jak Ci minął pierwszy dzień "na chodzie" - nie rodzisz?

Betina zdrówka synkowi :ico_sorki: Pochwal się prezentami :ico_sorki:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2013, 19:17

Spinka :-) wykupiłam talon na spokojne czekanie więc czekam na luzie, choc już bym tego małego szkraba wycałowała od główki przez pupcie aż do szłap.

Jak się czujesz?

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

20 sie 2013, 19:35

lala zazdroszczę CI tego deszczu
Ja też.
U nas od co najmniej miesiąca ale chyba więcej zdecydowanie nie było deszczu.Trawy nie mamy dawno tylko takie zółte suche coś jest .
Mąż codziennie w miarę możliwości jeździ i podlewa truskawki młode bo padają.
Szkieletorku u mnie nadal prawie 30 stopni
Ojjj nie zazdroszczę.
U nas nadal wietrznie ale bez deszczu .Temp 20 stopni więc jest czym oddychać,ale dom nagrzany i w środku jest duszno bardzo.
nie wiem czy można ją zmoczyć bo ona ma jakiś bambus czy grykę
No właśnie też mam taki materac u Lilci i jest poplamiony,jednak nie wiem czy to można prac i jeśli można to jak ?

Pizza dochodzi w piekarniku.Lila mimo że ciemno się już robi na polu to bryka na całego u sąsiadów z dziećmi.
Idę pozbierać troszkę zabawek z pola typu rowerek auto i powoli trzeba będzie jakoś ja przekonać do wejścia do domu a ciężko to u niej wygląda.
Zmykam .Zaglądnę jak mała będzie spać .

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2013, 19:43

U nas pogoda fajna
Bylismy troche na dzialce i musialam podlac moje hortensje bo jakies takie marne

Marcel juz w lozku ale ciezko zasnac jak slonce swieci w okna :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”