gozdzik, Lilcia spi calkowicie lepiej, wciaz sie budzi jak ide spac o 12.00 to tak potem ma 2-4 pobudki do godziny 7, tak sie to trzyma ostatnie dni, i wlasnie mi sie zdaje ze to od tego co robilismy ten proces co opisywalam - ze ja kolyszemy zamiast mleczka, to pomoglo, bo czasem slysze jak sie budzi, ale mnie nie wola tylko zasypia dalej. A tak to niewiem, gdzie spi Bartoszek ? to moze tez ma jakis wplyw?
Spanko w dzien niby powinno byc przedpopoludniowe , popoludniowe i podwieczorowe, ale normalnie poza choroba Lilcia spi dwa razy i to tak roznorodnie jest kiedy, a czasowo wszystko od 1-3 godzinek. Julcia za to jak byla mala to wogole nie chciala spac w ciagu dnia, a jesli to tylko pol godziny. Taka byla jej uroda, za to byla bardzo cicha i sie zabawiala, wiec to nie mialo znaczenia. Cos z tym spankiem Bartoszka trzeba zrobic, ja nie mowie, moze Lilcia tak naprawde sie nie oduczyla co chwilowych pobudek, moze to tylko chorobsko, bo nic tylko spi czy to dzien czy noc, i troche sie boje jak ten czas zdrowka nadejdzie, zobaczymy wtedy co nam przyniesie, ale jakos trzymam kciuki ze ten moj proces jakos zadzialal. Niewiem czy masz sily na zmiany.
tibby, woow Tobic spi naprawde swietnie!
Lilcia ma grzybka ach tak bylismy dzis znow u lekarza, tego samego, obejrzal ja bo wysyp w buzi sie powiekszyl, jezyk spuchnal to samo z gardlem, i mowi lekarz ze to grzybek sie nam porobil

wiec przepisal masc, taka dziwna troche ma konsystencje lukru do ciasta. Na smoczek nakladamy i buzie jej smoczkiem smaruje. Ale kurcze, ile ona tych chorobsk moze jeszcze zlapac

no i z tad pewnie te moje zmiany na piersi, wiec ja tez musze klasc sobie masc na brodawke. Mala przez tego grzybka i opuchlizne wogole nie moze zlapac brodawki, jak za starych dziejow z poczatkow karmienia, i zupelnie mi zdarla skore

Dobrze ze podeszlismy dzis do przechodni, bo cos wlasnie tak sobie myslalam ze cos jest nie tak z jej buzka, tak dziwnie zaczela mamlac i taki wielki ma ten jezyk, ani wypic z kubka nie moze, ani nic z lyzeczki, po prostu zalapac nie moze, jak ze strzykawki to to samo i sie krztusi na dodatek. Mam nadzieje ze szybko badziostwo przejdzie!