uuu no to przekichane jednym slowem... ja mam AOK od samego poczatku i sie ciesze, bo choc na panstwowki narzekaja to poki co za wszystko mi placa... no i nie place tak tragicznie duzo... ale podobno od stycznia AOK tez podnosi skladki wiec pewnie ze 150 bedziemy musialy placicSejana, my mamy prywatne w LVM i podobno skladka 420e za 3 os to malo i dlatego te 600 mamy wkladu wlasnego-to jest wlasciwe nie do wykozystania, pozostajesz na tej granicy ok 500e na koniec roku, wiec oprosz skladek 420e jeszcze musisz liczyc te 1500-1800e rocznie, popierdzielone, ale jak chcielismy zmienic taryfe to nam nasz agent powiedzial, ze zeby tych 600e nie pokrywac to bysmy musieli placic 100% wiecej-po narodzinych dzidzi to by byl tysiak miesiecznie, wiec sie nie oplaciza zadne skarby... #dzisiaj za okuliste tez musielismy sami zaplacic 53e i nie ma zmiluj...
no niestety... i dostalam kare.. 5€, za to ze bank tamtego przelewu nie mogl zrealizowaca z kontem bankowym tez to znam, wplacisz sobie na jedno, a na drugie ci zabiora
pamietam jak w ciazy z blizniaczkami do samego konca mnie zgaga meczyla, a po porodzie jak reka odjal.... a w tej ciazy juz tez od dobrego 1,5 mies. meczy mnie zgagaDobrusia Ja też tak mam więc chyba to jest normalne. Nie raz zjem jogurt i zaraz dostaje zgagi...
u mnie jak sie brzush spina to ponizej pepka mam taka wielka kulka odstajaca na dobre 5cm w gore, wtedy mam wrazenie jakby malenstwo tylek wypychaloNie raz mi się tak brzuch twardy zrobi jak leżę i mam wrażenie ,że wtedy dzidzia zmienia ułożenie...i po chwili wszystko wraca jak wcześniej i zaczyna kopać,wiercić się itd.
kochana, jesli moge Ci cos doradzic to ja bym mieszkala nadal u rodzicow a jemu dala szanse, zeby pokazal, ze potrafi sie zmienic. Jesli faktycznie bedzie sie staral to zawsze mozecie do siebie wrocic...ogę tylko rzec,że "mój" odezwał się do mnie i chce się zmienić. Chce być dla mnie i dla dziecka Chce znaleźć normalna stałą pracę w Polsce...żeby być na miejscu. A ja sama nie wiem co o tym myśleć,tak bardzo mnie zranił tym wszystkim. Nie potrafię mu zaufać,że będzie wszystko w porządku...Za bardzo się nacierpiałam przez ostatni okres
tabogucka, masakre jakas masz w tej pracy
patrycjaaa, ja tez malenstwo czuje zaraz po przebudzeniu, chyba poprostu budzi sie razem ze mna... no i P. juz tez czuje kopniaczki codziennie jak reke przylozy
tabogucka, za 23 tydz. i niech ci wypisuja zwolnienie, a szefostwo niech sie samo martwi...
[ Dodano: 2010-12-14, 09:10 ]
dziewczynki jesli mozecie zapalcie [*] dla mojej babci.... wczoraj od nas odeszla
ale nie placze juz tak bardzo, bo wiem, ze napewno jej lepiej niz jakby sie miala meczyc
[ Dodano: 2010-12-14, 09:25 ]
no i wczoraj sie wazylam laseczki moje kochane i wychodzi na to, ze tyje ksiazkowo 0,5 kg na tydzien i wg mojej wagi jestem 5,5kg na plusie a z blizniaczkami w 34 tyg jak mnie przyjmowali na podtrzymanie to mialam 9kg na plusie... teraz cos czuje, ze przekrocze