Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

25 cze 2011, 09:39

elibell napisał/a:
inia1985, i Kocura za kolejne mijające tygodnie:)
dołączam się do życzeń
dziękujemy :-)

izabelllla123, owocnych zakupów

szkieletorek, a ja ostatnio nic nie piekę... leń ze mnie i tyle :ico_oczko:

[ Dodano: 25-06-2011, 09:41 ]
inia1985, oj, to Ty sobie nie pospałaś :ico_olaboga:
na pewno nie tak jak Ty :ico_oczko: ale dziś akurat nie narzekam, jakoś mnie jeszcze nie łamie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2011, 09:43

izabelllla123 napisał/a:
elibell napisał/a:
inia1985, i Kocura za kolejne mijające tygodnie:)
dołączam się do życzeń
dziękujemy
dziękujemy :-)
ale dziś akurat nie narzekam, jakoś mnie jeszcze nie łamie
pewno jak Wiki wstanie to Tobie się zachce :-D

Awatar użytkownika
inia1985

25 cze 2011, 09:51

inia1985 napisał/a:
ale dziś akurat nie narzekam, jakoś mnie jeszcze nie łamie
pewno jak Wiki wstanie to Tobie się zachce :-D
całkiem możliwe, ale po 14-tej mąż wraca, to on przejmie Wikę :ico_oczko: Jakoś dam radę :-)

Ale mi się nudzi. Obiad już zrobiłam, z resztą niezbyt wymagający (jak zwykle) i tak śmigam po sieci...

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2011, 09:59

z resztą niezbyt wymagający (jak zwykle)
nieźle!
Ja planuję zjeść dziś z 8 kilo fasolki szparagowej z masełkiem i bułką tartą :ico_haha_01: Tyle,że jeszcze jej nie mam :ico_haha_01:

szkieletorek

25 cze 2011, 11:30

szkieletorek, a ja ostatnio nic nie piekę... leń ze mnie i tyle :ico_oczko:
Oj ja też nie piekę jakiś cudów trudnych. W życiu nie upiekłam jakiegoś placka skomplikowanego a takie są dal mnie np z masami hehe.
Zwykłe jabłkowce czy z innymi owocami.
A muffiny uważam za najprostsza i najszybsza rzecz na świecie .
Tylko foremki mi się już prawie skończyły i muszę dokupić.
Ja planuję zjeść dziś z 8 kilo fasolki szparagowej z masełkiem i bułką tartą :ico_haha_01: Tyle,że jeszcze jej nie mam :ico_haha_01:
8 kg ?
Ale szparagówkę uwielbiam właśnie taka z masełkiem i bułką , często w lecie mamy ją do obiadu jako dodatek do ziemniaków i mięska a kiedy zostaje to podjadamy sobie jak paluszki.

[ Dodano: 25-06-2011, 11:40 ]
Ja właśnie mam przerwę bo już głodna jestem i jem 2 śniadanko.
Praca nawet mi idzie tylko chwilowo opadłam z sil.
Deszczyk sobie popadał , wiatr paskudny.

A jak tam kocura w Tarnowie pogoda wygląda?

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2011, 11:55

hej laski, mężus w pracy wiec ja sie nudze
z rana byłysmy z Mają na zakupach rowerkiem
odwiedziliśmy plac zabaw, teraz ogarnełam chłupe i jeszcze czas na obiad :ico_noniewiem:
dziś chińszczyzna ryż z warzywami i filetem z kurczaka
tak ekspresowo też :ico_oczko:

przepisuje moje przepisy ulubione do nowego zeszytu, bo stary jeszcze od mojej mamy (a mama nie zyje już 15 lat) i sie rozpada, nie ma w nim wolnej kartki :ico_noniewiem:
zostawie go na pamiątkę a przepisy takie najfajniejsze przepisuję do tego nowego :ico_oczko: 200 kartek tak szybko sie nie skończy :-D

robicie smaka tą fasolką, chyba skoczę po taką za chwilę z Majką :ico_oczko: pod domem mam dwa warzywniaki :-D

jutro robie rosół bo coś dawno nie robiłam :ico_brawa_01: i chyba zrobię swojski makaron krajankę -pod warunkiem ze Przemek mi wyrobi ciasto :ico_haha_01: bo ręce mi odpadną :ico_haha_01: a co na drugie nie mam pojęcia, może udka z grilla

wczoraj na szybko pizze zrobiłam :-D

kocura fajnie tak sie po latach spotkać :ico_oczko:

elibell ja też lubie ciasta robić, a muffinki robię jogurtowe bo takie mi najbardziej smakują, z jogurtu brzoskwiniowego i brzoskwiń z puszki mniammmmm

jeszcze lubie takie miętowo-czekoladowe :ico_haha_01: jadłam u koleżanki i musze przepis wziąć, choć pewnie sama tez bym coś wymyśliła bo ona dodawała mietę świeżą i kawałki czekolady a mozna tez podobno z tych herbat suszonych też zrobić i wychodzi pysznie :ico_oczko:

a foremki mam silikonowe i powiem wam ze sa rewelacyjne :ico_sorki: kocham człowieka który je wymyślił :ico_haha_01:

[ Dodano: 25-06-2011, 11:58 ]
Maja nadal bez smoka :ico_oczko: pyta o niego ale nadal bez histerii i jakiegoś większego skomlenia :ico_oczko: chyba tak zostanie :ico_brawa_01:

zauważyłam ze tatusiowi bardziej o nim truje bo zauważyła ze on jej ustępuje we wszytskim :ico_noniewiem: cwaniara :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2011, 13:37

dywan kupiłam w kolorze limonki i kości słoniowej. Fajny jasny.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

w dotyku też fajny i podobno bardzo trwały

I lampę z delfinem pod sufit, dodatkowo w ikei dokupię plafon do montażu przy łóżeczku w kształcie księżyca prawdopodobnie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2011, 13:47

Hehe, no może 8 kilo tej fasolki nie zjem, bo M. kilo kupił i właśnie obiera!
A ja najbardziej lubię samą taką fasolkę, tzn. bez ziemniaczków i mięska i taka dziś będzie.
A jak tam kocura w Tarnowie pogoda wygląda?
też kiepsko, raz deszcz, raz słonko, a wiatr cały czas :ico_olaboga: Jeszcze nie wychodziłam dziś, ale wietrzę solidnie, bo M. prawie z własnej woli wyprał dywan. Wyprał jak wyprał, testowaliśmy ten suchy proszek Vanish, co to się nim sypie dywan na 20 min. i potem odkurza. Ja mam jasny dywan, taki jasnozielony i powiem Wam,że jakiś mega brudny nie był, ale wygląda zdecydowanie lepiej po tym sypaniu.

[ Dodano: 25-06-2011, 13:49 ]
izabelllla123, piękne zakupy!

A ja Wam o moim dywanie pisałam i właśnie tego słowa mi brakowało- limonka, taki mam kolor i 4 krzywe paski w kolorze beżu.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2011, 13:54

też kiepsko, raz deszcz, raz słonko, a wiatr cały czas
u mnie dokladnie taka sama pogoda :ico_olaboga:
testowaliśmy ten suchy proszek Vanish, co to się nim sypie dywan na 20 min. i potem odkurza. Ja mam jasny dywan, taki jasnozielony i powiem Wam,że jakiś mega brudny nie był, ale wygląda zdecydowanie lepiej po tym sypaniu.
to dobrze wiedziec że działa, mnie czeka czyszczenie dywanu welnianego w pokoju gdzie spimy, to sobie kupie taki vanish.
piękne zakupy!
ciesze sie że sie poodobają
A ja Wam o moim dywanie pisałam i właśnie tego słowa mi brakowało- limonka, taki mam kolor i 4 krzywe paski w kolorze beżu.
ja lubię takie jasne połaczenia, wygladaja zywo i świeżo

elibell
4000 - letni staruszek

25 cze 2011, 14:34

hejka, u nas wszystko przygotowane, mała wcina obiadek póki co, i czekamy na gości:)

a u nas na obiad co??????

fasolka szparagowa z bułka tartą i my z meżem z masełkiem czosnkowym jeszcze:):):) hihihi więc jakiś dzień szparagowy:)

a co do mufinek i w ogóle pieczenia to ja w fazie uczenia się cały czas:) ale sprawia mi to frajdę:)

uciekam, może wieczorkiem zajrzę)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”