Aniu, to faktycznie nocka kiepska

Nowa, też bym się wściekła na tą pigułę, tak jak pisałą Murchinson to jest jej obowiązek, żeby sprawdzić co podaje

Ja się do Ciebie tylko pięknie uśmiechamMurchinson, ty mi się tu nie śmiej bo ja mówię całkiem serio![]()
![]()
Trochę mi już przeszło, ciasto kupię i tyle. Dwa lata temu wywaliło bęben z pralki, na złość 5 dni po terminie gwarancji. Teraz ten piekarnik.z piekarnikiem niezłe jaja,teraz ciasta nie zrobisz
Powiedz to mamie od razu, że jak poda mm to wnuka szybko bawić nie będzie.Ja mu mm nie podam na pewno- boję się, że jak jutro Młdy zostanie z moimi rodzicami to ona mu wciśnie- ale zapowiem, że jak się tak stanie już więcej go im nie zostawięWystarczająco dużo dostaną mojego mleczka!
wiem o tym,tylko ja już mam dośćjeszcze troszkę i się spanie unormuje zobaczysz- cierpliwości.
koniecznie to powiedz,bo twoje mleczko jest dobre i mm mu nie trzebaJa mu mm nie podam na pewno- boję się, że jak jutro Młdy zostanie z moimi rodzicami to ona mu wciśnie- ale zapowiem, że jak się tak stanie już więcej go im nie zostawięWystarczająco dużo dostaną mojego mleczka!
tak takJa się do Ciebie tylko pięknie uśmiecham![]()
tak zawsze jest niestety,złośliwość rzeczy martwychTrochę mi już przeszło, ciasto kupię i tyle. Dwa lata temu wywaliło bęben z pralki, na złość 5 dni po terminie gwarancji. Teraz ten piekarnik.
to nie jest takie prosteAniu, jak mąż będzie miał wolne wybądź z domu, odpocznij od dziewczynek, umów się na lampkę wina z koleżanką albo coś, bo ogłupuejesz!
chyba takmarkotka jak widzisz mamy podobnie z jedzonkiem
szkoda, może za jakiś czas minieU nas uczulenie wyszło-małe bo małe ale niestety jest. Produkty ryżowe nie dla Mateusza.
o kurcze, szkodaA mi właśnie popsuł się piekarnik
superLiwia szaleje na macie , dziś pierwszy raz samodzielnie przekręciła się na brzuszek , no i stópki swoje tez odkryła, chciała je wziąć do buzi, ale udało jej sie tylko skarpetkę ściągnąć.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość