Mukaa moja dziś "czytała" etykietkę od gryzaka

i pcha też całe pięści...ja tam jej nie zabraniam...przecież to jedyny sposób poznawania świata dla dziecka w tym wieku! no jak będzie to robić później, jak już zacznie kumać o co chodzi, to łapy urwę

ale teraz niech ciumka, przecież nie wie, że trzeba co innego wkładać do dzioba...
Dziewczyny...fakt, te herbatki to kurcze są dziwne...ale trzeba dawać...pewnie lepiej jak dzieciak pije wodę, ale nie zawsze chcą...
Gosia chyba masz rację, że rozrzedzasz...ale jak się daje nierozrzedzone w takiej ilości jak piszą to chyba też jest ok.
Ewcik

20cm??? to chyba dużo...no i teraz to chyba powinna mniej spać nie? może ona zjada za dużo laktozy w Twoim mleczku? nie wiem, poczytaj gdzieś, poszukaj coś na ten temat...mnie się wydaje, że ona bardzo szybko rośnie...w sumie dobrze....ale to spanie
Moja spoko! tfu...tfu...śmiałyśmy się z mamą, że ją odczarować ma...powyczyniała nad nią głupoty dla śmiechu...ale młoda od tej pory anioł!

odpukać oczywiście...poszliśmy na spacer i do cioci...wyjęta z wózka o dziwo leżała chyba godzinę i była spokojna...potem do wózka i spokój...w domu zapłakała jak się obudziła, ale jak ją wyjęłam i zaniosłam do sypialni to uśmieszki! zjadła normalnie chyba...odbiła i przystawiona do drugiego cyca nie wyła!

och, może juz będzie lepiej????
A tu coś dla tych, którym się nie uda schudnąć...to proszę!
http://www.dailymotion.com/video/x1ya2s ... -adobe_fun