Zircaz tym karmieniem to masz dobry pomysl

[ Dodano: 2008-08-14, 09:27 ]
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 94#4568094 Pati a ty gdzie?????????????
juz jestemPati a ty gdzie?????????????
Lepiej to skonsultowac,chociaz podobno spuchniete nogi to normalne w ciazy,jednak sa zdecydowanie bardziej obciazone niz zwyklechcialam jej powiedziec o moich spuchnietych nogach, w ogole mi nie odchodza, wczoraj to az do kolan taki bol czulam ze chodzic nie moglam noi ten brzuch bolacy, nie wiem juz sama, czy to normalne czy ja juz panikuje
dokladnie, bylysmy zajete szykowaniem to pokoiku, to praniem, prasowaniem,a teraz mamy wszystko gotowe i siedzimy i wymyslamyAle chyba wszystkie na koncowce martwimy sie najbardziej.Najspokojniejsza bylam tak ok 25 tygodnia,moze dlatego ze zajmowalam sie kolekcjonowaniem wyprawki dla dziecka,a teraz pozostalo nam tylko czekanie,wiec przychodza nam rozne dziwne rzeczy do glow
dziekuje kochana![]()
Jej jaki cudowny brzusio
![]()
No pewnie.Bedziemy sie z tego niedlugo smialy pewnieale co zrobic ja ja bynajmniej jestem zielona i wole panikowac ni by mialo ssie cos stac, prawda???
Musze zrobic zdjecie koniecznieTY tez sie swoim pochwal
ja mialam az na 28.09A jaki Ty mialas Pati termin z @ ?Bo wydawalo mi sie ze taki sam jak moj.
no koniecznieMusze zrobic zdjecie koniecznie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość