Gie no nie wiem moze i smiesznie brzmi i moze sie nie odmienia ale u nas tak mowia przynajmniej ci ktorych znam to wlasnie tak mowia :)my z M lubimy te kluchy oj mozna sie nazrec ze tak powiem :)
lubimy tez warzywa na patelnie, M je duzo ryzu z sosem a za miesem nie przepada za bardzo za zupami tez nie jak tesciowka mu nie dawala jak byl maly to teraz duzo rzeczy nie lubi z owocow je tylko jablko i pomarancze i mandarynki a tak to zadnych nie lubi ja uwielbiam owoce : banany,itp wszytskie egzotyczne nie ma ze jakiegos nie zjem no chyba ze grejfruta

margarita moja tesciowa robi likier z karmelu bardzo dobry tez lubie ale tez lubie czekoladowy kakaowy pilam :) i inne oczywiscie tylko okazyjnie :) no wiem maly tez mial taki kaszel

Ja tez ide zaraz spac bo rano do lekarza dzis byly dzieci chore wiec nie bylismy

[ Dodano: 2009-01-13, 21:47 ]
Iwonka to super ze mala tak ci spi jak ja wyjde z hubertem i nie spi akurat to nie zawsze zasnie ja go w domku lekko lulam daje mu pic i ona zsypia wiec ja wychodze to on juz spi :) ciekawe jak dlugo tak bedzie :)
[ Dodano: 2009-01-13, 21:49 ]
bo jak zacznie chodzic sam to kuzynka juz mi mowila ze widac ze on nie bedzie lubil jezdzic w wozku bedzie wolal sam na nogach