Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

14 sie 2008, 13:32

miszka, jaki sliczny brzusio, zgrabniutki
Dziekuje Pati!
Mogłaby tez się pochwalić swoim brzuszkiem
No koniecznie trzeba ja pogonic :ico_brawa_01: Co to ma znaczyc,wszystkie dzisiaj powinny wkleic brzuszki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 13:36

No koniecznie trzeba ja pogonic :ico_brawa_01: Co to ma znaczyc,wszystkie dzisiaj powinny wkleic brzuszki :ico_brawa_01:
a jak, co to wogole ma byc, wolne chyba sobie zrobily :-D

miszka
a TY kochana juz masz wszystko dla Kubusia, juz przygotowana jestes?

Ja to nie mam jeszcze pokoiku gotowego i nie mam pieluch i husteczek,a dla siebie to wiecej rzeczy nie mam, jeszcze awet torby spakowanej do szpitala nie mam :-D a musze jeszcze kupic

- laktator
- reczniki
- stanik do karmienia

I chyba cos jeszcze ale nie pamietam :-D

Awatar użytkownika
miszka

14 sie 2008, 13:52

miszka a TY kochana juz masz wszystko dla Kubusia, juz przygotowana jestes?
ja juz mam wszysciutko :ico_brawa_01: dlatego mysle o pirdolach,no i wymyslam jakby tutaj jeszcze jakies siano wydac na dzidzie,ostatnio zamowilam na przyklad na ebayu takie urzadzenie do sluchania serduszka dziecka.Ten moj Kubus taka niemotka troszke i ciagle sie martwie,wiec zainwestowalam 15f i kupilam sobie tak dla uspokojenia nerwow.Zreszta ciagle na to czekam.Sama nie wiem czy wszystko mam :ico_noniewiem: Pewnie wyjdzie jeszcze kilka rzeczy po narodzinach :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 13:55

Sama nie wiem czy wszystko mam :ico_noniewiem: Pewnie wyjdzie jeszcze kilka rzeczy po narodzinach :ico_noniewiem:
na pewno, ale dobrze, ze to co najwazniejsze juz jest :-D
no i wymyslam jakby tutaj jeszcze jakies siano wydac na dzidzie,ostatnio zamowilam na przyklad na ebayu takie urzadzenie do sluchania serduszka dziecka.
no pisalas juz mi o tym, i co przyszlo juz

Awatar użytkownika
miszka

14 sie 2008, 13:58

no pisalas juz mi o tym, i co przyszlo juz
A nie tamto to do sluchania oddechu spiacego w lozeczku dziecka :ico_brawa_01: Juz przyszlo :ico_brawa_01: A teraz czekam na doppler do sluchania serduszka jeszcze w brzuchu :ico_noniewiem: Wiem Pati,walnieta jestem,ale tak sie martwie ,jak ten sie caly dzien czasami nie ruszy,ze wariuje juz z tego niepokoju :ico_noniewiem: No i sobie kupilam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 14:01

A teraz czekam na doppler do sluchania serduszka jeszcze w brzuchu :ico_noniewiem:
acha, fajnie, tez takie cos chcialam kupic, ale moj mezulo powiedzial, ze po co to on taki jest wlasnie :ico_placzek:
Wiem Pati,walnieta jestem,ale tak sie martwie ,jak ten sie caly dzien czasami nie ruszy,ze wariuje juz z tego niepokoju :ico_noniewiem: No i sobie kupilam :ico_wstydzioch:
wcale nie jestes walnieta :ico_nienie: sama bym chciala posluchac serduszka, ja to bym siedziala codziennie godzinami i sluchala :-D

[ Dodano: 2008-08-14, 14:01 ]
Ja na razie musze isc z TAmi na spacerek, bedziesz pozniej czy juz musisz isc???

Jak cos do pozniej :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
miszka

14 sie 2008, 14:12

Ja na razie musze isc z TAmi na spacerek, bedziesz pozniej czy juz musisz isc???
Buziaki.Do pozniej!!!!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 14:16

miszka, ja juz jestem, ale cos mnie brzuch jak a okres zaczal bolec i pewnie pojde sie polozyc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

14 sie 2008, 14:19

miszka, ja juz jestem, ale cos mnie brzuch jak a okres zaczal bolec i pewnie pojde sie polozyc
Poloz sie kochana lepiej :ico_olaboga: Ja tez ide w wannie polezec :ico_brawa_01: Pozniej sie odezwe.Pa

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2008, 14:25

Poloz sie kochana lepiej :ico_olaboga: Ja tez ide w wannie polezec :ico_brawa_01: Pozniej sie odezwe.Pa
papa ok, ja nie wiem o ktorej bede pozniej, bo ta baba od szkolenia psow przychodzi dzis a ja nie mam ochoty na jej wizyte dzis :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”