Dziekuje Pati!miszka, jaki sliczny brzusio, zgrabniutki
No koniecznie trzeba ja pogonicMogłaby tez się pochwalić swoim brzuszkiem

a jak, co to wogole ma byc, wolne chyba sobie zrobilyNo koniecznie trzeba ja pogonicCo to ma znaczyc,wszystkie dzisiaj powinny wkleic brzuszki
ja juz mam wszysciutkomiszka a TY kochana juz masz wszystko dla Kubusia, juz przygotowana jestes?
na pewno, ale dobrze, ze to co najwazniejsze juz jestSama nie wiem czy wszystko mamPewnie wyjdzie jeszcze kilka rzeczy po narodzinach
no pisalas juz mi o tym, i co przyszlo juzno i wymyslam jakby tutaj jeszcze jakies siano wydac na dzidzie,ostatnio zamowilam na przyklad na ebayu takie urzadzenie do sluchania serduszka dziecka.
A nie tamto to do sluchania oddechu spiacego w lozeczku dzieckano pisalas juz mi o tym, i co przyszlo juz
acha, fajnie, tez takie cos chcialam kupic, ale moj mezulo powiedzial, ze po co to on taki jest wlasnieA teraz czekam na doppler do sluchania serduszka jeszcze w brzuchu![]()
wcale nie jestes walnietaWiem Pati,walnieta jestem,ale tak sie martwie ,jak ten sie caly dzien czasami nie ruszy,ze wariuje juz z tego niepokojuNo i sobie kupilam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość