Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

Re: Jesień mamy wita 2013

21 sie 2013, 16:04

kamilka- śliczne te sukieneczki , szkoda że ja nie będe miała córeczki :ico_wstydzioch:
Dobra zmykam do gina bo mam na 16;45

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2013, 16:07

Lala daj znac po wizycie :ico_oczko: :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2013, 16:08

Jenny u nas na szczescie nie ma komarow :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2013, 16:52

Jenny komary u nas już się kończą :ico_sorki: czyli walka z nimi dopiero za rok. Ja stosowałam różowy bros do kontaktu w płytce(całe urządzenie) tylko, że dodatkowo moskitiera w oknie i to w kontakcie przy oknie.

Lala koniecznie napisz jak wizyta :ico_sorki:

Ja wymiękam powoli, ale wszystkie rzeczy przekopane, zostało jeszcze książki i zabawki teraz poukładać w pudła, żeby później jak się meble przeniesie do Poli pokoju lepiej było układać. Tylko kurcze nie mogę jednego adaptera do fotelika znaleźć :ico_zly: I brakuje mi jednej sukieneczki, którą bardzo dobrze pamiętam. Teraz posiedzę i odpocznę, później chyba za prasowanie się wezmę jak dam radę.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2013, 17:04

Głupia jestem, ale już tęsknię za nią :ico_wstydzioch:
Nie głupia.Tylko jesteś matką i bardzo ja kochasz.
Mimo że mamy czasem dość płaczu krzyków dzieci to mimo wszystko zawsze będziemy je kochać i tęsknić za nimi .
mam fachowca który zaciera gips
Ojjj nienawidzę remontów- współczuję.
Lubie efekty po remoncie ale tego bałaganu i sprzątania nie cierpię.
Czy Was też tak gryzą komary :ico_zly: i czy acie zamiar chronić maluszka przed komarami?
My mamy w całym domu i drzwiach moskitiery .Mieszkamy na wsi koło rzeki ,minimum 2 razy w roku są powodzie a z wody masa komarów.Na wsiach a przynajmniej u nas nie dbają o pryskanie na komary i walkę z nimi więc często jest tak że za dnia do słonka nie idzie wysiedzieć na polu bo taka plaga jest .
A gdy jesteśmy na polu i gryzą to po prostu kupuje specjalistyczne środki dla maluszków do smarowania czy pryskania.
W tamtym roku Lila była mała więc chodziła nawet wcześniej niż teraz spać wieczorem więc nie miała takiej styczności z komarami wiele. Teraz na polu jest całe dnie do wieczora i jest gorzej .Były dni że była cała w bąblach mimo pryskania ale co zrobić, potem już ja tak bolało że przez jakiś czas na pole nie chciała chodzić.

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 sie 2013, 17:05

Wrrocilam z miasta i padlam :ico_sorki: :ico_sorki: bylam w Rossmanie C&A i jeszcze NKD i dobrze ze pojechalam rowerem bo bym sobie lapy pourywala :ico_noniewiem: kupilam mezowi 3 koszulki synkowi pizame bo te jego to juz strzepy... do tego koszulke.. a sobie bluzke i 2 staniki do karmienia wiecej nie kupuje bo mam zamiar z moich zwyklych korzystac.. do tego jedna pizame dokupilam bo stwierdzilam ze mam za malo :ico_olaboga: a z tych moich zastanawiam sie ktora wziac do porodu bo one sa takie gorsze :ico_noniewiem:

Chcialabym jeszcze dlugie getry i jakis swetr a nie wspomne ze kurtki nie mam :ico_noniewiem:
no i w sobote zakupy do przedszkola na Adaska ta kasa to jak woda ostatnio sie rozplywa wsyzstko potrzebne :ico_placzek: na szczescie na zime nic nie musze kupowac :ico_noniewiem:

Lala jest masa pieknych ubranek na chlopcoiw i powiem ci ze jak ostatnio laze po sklepie to bardziej na te chlopiece patrze :ico_puknij:
Jakby do mnie nie docieralo ze to ma byc corka :ico_haha_01:
Daj znac szybko jak tam po wizycie :ico_ciezarowka:

Jenny u nas tez nie ma komarow mimo ze nad wielka rzeka mieszkamy ale moze dlatego ze bardziej w centrum bo podejrzewam ze tam przy domkach maja sporo.. jeszcze po tej powodzi..

Spinka - no lada moment skonczysz i odpoczniesz sobie :ico_sorki:

A ja dzisiaj objezdzilam tyle po miescie rowerem az mnie kosci od pupy bola i spotkalam moja upierdliwa sasiadke i dziwnie sie popatrzyla ale pozytywnie ze jezdze bo ta nade mna co w ciazy jest to taki pasztet ona tylko autem w dodatku dzis widzialam ze strasznie sie wyrecza mezem :ico_noniewiem: ja w sumie nie powiem tez jak jest w domu to wtedy on wszystko robi no ale bez przesady :-/

szkieletorek

21 sie 2013, 17:21

Mała ładnie się bawi w pokoiku więc mam chwilkę luzu .
U nas przestało padać ale nadal jest chłodno więc dla mnie bardzo przyjemnie i czuję że żyję.

Ja kurka mam problem z stanikiem do karmienia. Bo te w moim rozmiarze a dokładniej chodzi o obwód pod biustem są bardzo drogie a szkoda mi wydać ponad 100 zł na biustonosz.
Szukam jakiejś używki w stanie idealnym albo nowe ale w niskiej cenie i ciężko znaleźć.

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 sie 2013, 17:24

Szkieletorek ale w H&M i C&A sa w tym pierwszym jeden jest po 60zl a w C&a sa 2 pakowane po 80zl bardzo fajne :ico_brawa_01:

szkieletorek

21 sie 2013, 17:29

Szkieletorek ale w H&M i C&A sa w tym pierwszym jeden jest po 60zl a w C&a sa 2 pakowane po 80zl bardzo fajne :ico_brawa_01:
Nie znalazłam nigdy w żadnej z tych i innych firm sieciowych by mieli obwód 60 .Zaczynają się zazwyczaj do 70 wszędzie.

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 sie 2013, 18:33

Szkieletorek a ile ty masz w obwodzie??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”