Dziękuję Dziewczynki za komplementy :)
Kicia Sama farbuję no bo z Małą do fryzjera nie moge pójść a to był bodajrze z Pallette Popilaty Blond ten rozjaśniajacy o 2-4 tony. M mi kupił hehe
Dominisia zgadzam się z Tobą M ma coś zaczepnego w oczach i to wykorzuystuje i potem się dziwi że pany dookoła niego lataja a ja się wkurzam!! Dominisia jak tam z mężem wybaczył tego plaskacza??
ewasiek,
ania0709, ja teraz położyłam Marcelinę do łóżeczka i sama zasneła

to chyba tylko ja tak sobie ubzdurałam że Ona sama nie bedzie zasypiać i spać

Głupia ze mnie matka.
eve 
ile rąk do pomocy :) i o nic nie musisz się martwić:)
A my juz byłyśmy na spacerku,. ale Marcelika nie chce juz spać w wózku tylko patrzy na mnie i zagaduje i rozgląda się jak obniże jej budke :) Zjadła zupkę krem z jarzyn z HiPPa i teraz śpi, ja zjadłam zupkę i będę zaraz robić rybę w sosie koperkowym :) Wiecie na tych chrzcinach to się uśmiałam bo dostała mase prezentów i tak dostała złote kolczyki z biało zielonymi kamyczkami i drugie takie same tyle ze z samymi białymi

Złoty łańcuszek z medalikiem , i sam medalik. a trzecie kolczyki biedronki złote w lipcu przyjadą z Hiszpanii więc za tydzień jadę przebić Małej uszka. Dostała jeszcze dresik na wiosnę te pamiatki, nianię od babci z Austrii z kamerą więc teraz jak leże w wannie to widze co robi moja kruszyna :) i fotelik do karmienia... załącze Wam zdjęcie z wczorajszego wieczoru :)
ewasiek, na pleśniawki super jest APHTIN w takiej buteleczce jak krople do oczy kosztuje jakieś 4 zł i jest bez recepry, marcelina nie chciała Nestatyny więc kupiłam jej to jak była Malutka i po 2 dniach nie było śladu pleśniawki.
Ja dziś zamiast deserku dam Małej soczek z Bobo Fruta :) Zobaczymy moze zasmakuje :)
Wogóle to tak się za Wami stęskniłam że szok ale naprawdę przz te chrzciny nie miałam ani chwilki na net!! Ciągle po sklepach az juz byłam wykończona!!