nam kiedys tez ukradli samochod, samochod ktorym moj maz pracowal, fiata ducato.. zarabial na nas.. teraz nazych aut pilnujemy jak oka w glowie, stawiamy tylk auta na parkingach strzezonych, mieszkamy w domku jednorodzinnym, autka stoja za brama na podworku pod kluczem...
a tamten nam zwineli spod bloku naszego kierowcy, bylo zgloszone na policje ale co z tego, policja wprost powiedziala ze marne szanse sa na znalezienie auta, pewnie jest juz rozlozony na czesci.
nie martw sieemilia7895, bedzie dobrze robaczku...
glowa do gory! moze sie znajdzie, trzymam kciuki
[ Dodano: 2008-08-15, 17:54 ]
taka tu cisza wiec wkleje Wam kilka fotek będziecie miały co oglądać jak wkońcu zajrzycie na tt
a więc Franek bawi się zabawkami
w wózku też sie lubię bawić
ale bardziej od zabawek interesuje sie telewizorem
i jeszcze jedno....najbardziej smakuje mi cycuś na leżąco
a ja teraz probuje cos zrobic z video ktore krecilam przez ostanie miesiace jak Haneczka rosla. Chcialabym male klipy na neta wrzucic zeby Babcia w Elblagu sobie poogladala i wszystko mi sie zawiesza (( na dodatek brakuje mi programu do kompresji wiec nici... juz 3 dzien walcze ((
dziewczyny fotki sliczne
franusiowi duzo zdrowka zycze
emilka moim rodzicom kiedys zwineli samochod i to z pod kosciola jak byli na mszy uwierzycie tacy zlodzieje to sie niczego nie boja,a jak zglosili na policje to policjanci po tygodniu sie taty pytaja czy znaazl zlodziei nasz sizywiscie nie znalazl,ale tobie z calego serca zycze zey wam sie wasz znalazl