Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2009, 08:28

ja jestem po wizycie !!! ......i załamana !!! :ico_placzek:
na ktg wyszły lekkie skurcze , szyjka dosc długa rozwarcie na 1 palec .......lekarz powiedział ze jeszcze sobie w cizy pochodze :ico_placzek:
martwie sie oNataszke !! :ico_noniewiem: mi nie mozna było dokładnie wyliczyc daty porodu bo po poronieniu rozregulowały mi sie cykle .......lekarz zawsze mowił ze termin mam na 21/23 maja.......a wczoraj mnie dobił .......ponoc mała jest duza na 40 tydzien , z usg na 39 a jeszcze z czegos ale nie pamietam na 38 i powiedział ze przyblizony termin to 3 czerwca ???? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
boje sie .........zeby jej sie nic nie stało!!! w sumie moj lekarz bardzo mi pomogł ale wczoraj ..... :ico_zly: pani olu jest wszystko w parzadku ...jestem zadowolony i tyle !!! ale on tak mowi zawsze !!!

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2009, 08:49

zoola27, hymmm kurcze rzeczywiście to trudne , Pozostało Ci tylko czekać :ico_olaboga: oj oj a to takie dobijające. Nataszce na pewno nic nie będzie sprawdzaj tylko często się rusza, jakbyś zauważyła coś niepokojącego to zaraz biegnij do szpitala.

to teraz obstawiamy kiedy Niunia wyjdzie :ico_oczko: hmm a może w moje urodziny. :-P :ico_brawa_01: Zoluś jak urodzisz w niedzielę to Chyba pojadę z prezentem do Nataszki :-D :-D

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2009, 09:01

Zoluś jak urodzisz w niedzielę to Chyba pojadę z prezentem do Nataszki :-D :-D
zapraszamy :-D

nie wiedziałam ze ta koncówka bedzie taka ciezka :ico_olaboga: bbbbbbbrrrrrrr

Justin
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 maja 2009, 09:11

zool27 czekaj cierpliwie i obserwuj ruchy malutkiej
gdy moja mama była w ciąży z rodzeństwem to termin jednej ciąży miała na połowę stycznia a drugiej na koniec lutego(to były bliźniaki, wiec sama widzisz, jak to jest z tymi terminami

Jadzia postaram się tu zaglądać w miarę często :-)

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2009, 09:47

Jadzia postaram się tu zaglądać w miarę często :-)
liczymy na to bardzo :ico_sorki:

dziewczyny ale miałam ciezką noc myslalam ze sie zaczeło ......bardzo rwało mnie podbrzusze ....zaczeły sie skurcze (chyba to były skurcze ) brzuch twardy , prawie 3 godziny męczarni , mąz wyszykowany ja tez i przeszło :ico_szoking: dlaczego??/

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2009, 11:05

zoola27, masz skurcze przepowiadające ja tak z młodsza 2 razy jeździłam aż się ze mnie mąż śmiał ze panikuję za trzecim razem już się nie śmiał :-D.
Macica sie przygotowuję a może rozwarcie się już powiększa, uważaj na siebie teraz i obserwuj się dokładnie. Już niedługo juz niedługo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jestem z tobą całym serduchem normalnie i trzymam kaukaski.
Tylko daj jakoś znać jak by już się coś wydążyło :ico_sorki: :ico_sorki: :-D
postaram się tu zaglądać w miarę często
trzymam za słowo :-D

U mnie dziś pada i wiecie co 3 dzień spóźnia mi się okres :ico_olaboga: w ciąży raczej nie jestem " nigdy nie mówię nigdy" :ico_oczko: , ale po tym zabiegu ostatnim, może coś mi się przestawiło :ico_noniewiem: ??? piersi mi mało nie pękną :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2009, 17:15

Tylko daj jakoś znać jak by już się coś wydążyło :ico_sorki: :ico_sorki: :-D
dam napewno......a te skurcze przepowiadajace to na długo przed porodem sie zaczynaja (takie silne)??

Jadzia, pewnie ci sie cos poprzestawiało :ico_oczko: a moze nie :-D

Justin
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 maja 2009, 21:26

no to czekam na jedno rozwiązanie :ico_oczko: i na nastepna cieżarna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2009, 21:57

zoola27, ja w tym samym tygodniu jak je miałam to urodziłam :-D

no zobaczymy dziewczynki zobaczymy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2009, 08:37

no to czekam na jedno rozwiązanie :ico_oczko: i na nastepna cieżarna :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

wczoraj moja kuzynka mi powiedziała ze 3 dni przed rozwiazaniem tez miała taki fałszywy alarm........a mnie nadal nic .....teraz to nawet juz nic nie boli :ico_olaboga: pozostaje byc cierpliwym i czekac

a swoja droga ciekawe co tam u kwiatunio jak sobie w nowej pracy radzi :ico_noniewiem:

Wróć do „Kącik dla rodziców”