Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 08:02

to ja zaplam swiatlo dzisiaj
zaraz zjemy sniadanko
dzisiaj mam ochote na jajecznice a poniewaz moje dziecko ostatnio przekonalo sie do jajek wiec pewno tez wciagnie

teraz siedzi i oglada baje
powiedzcie mi jak dlugo wasze dzieciaki ogladają tv?
bo ja swojej od rana czasem puszczam i robie cos swojego
a mamy taki fajny program baby tv gdzie są naprawde glupie i proste bajki
no i spiewają

dzisiaj przyjezdza moj wujek z wielkiego miasta wiec jade do mamy

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 08:19

hejka z rana,ja jakas niepowazna jestem cyba...moi domownicy spia a ja juz sie obudzilam i wstalam :ico_puknij: ....no trudno ,myslalam ze juz 8.00 a tu 7.00 na zegarku....

Sliczny Karolek Sikorko!!!
Anza,no witaj witaj....kiedy mezus znow wyjedzie? :ico_oczko:
Jagodka,ja nie wiemile Maya czasu spedza przed TV bo ostatbio czesto jest zalaczony na CBeebes a ona uwielbia te piosenki do tych programow i bajek...wiec nawet jk nie patrzy to sobie potancowuje....no ale czasem przy naszej pogodzie to jedyny kolorowy kawalek swiata jaki ogladamy ....

u nas ogromna i gesta mgla :ico_szoking: ....nic nie widac...na 9.00 mykam do pracy a pozniej pewnie obiadek i leniuchowanie ..... :ico_noniewiem: planow na dzis brak!ciekawe jak ma sie Doris po imprezie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 08:26

pewno glowa ją boli :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 08:28

cos mi sie wydaje ze dzis Doris dopiero wieczorem sie odezwie :ico_haha_01: ....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 10:01

Hej.

Ja oczywiście po okropnej nocce :ico_zly: Nie wyspałam się w ogóle, może położę się z małym po południu ... choć pewnie ostatecznie zasiądę przed laptopem :ico_oczko:

Daję mu krople do nosa i nic więcej ... Pewnie za kilka dni dołączy kaszel od spływającego do gardła kataru :ico_olaboga: Na samą myśl już mam :ico_zly:

Teraz lata po mieszkaniu i na pytanie ile ma paluszków mówi 'dwa' :-D

Sikorko Karolek wygląda rozkosznie z misiem :ico_brawa_01:

Jeśli chodzi o tv to Wiktor też czasami poogląda cbiebies czy jak to się pisze :ico_oczko: Tańczy jak kangurek, maka paka i te sprawy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 10:01

Hej!
ja bym na Doris dziś nie liczyła...w końcu jeszcze poprawiny!!!
Glizdunia ależ macie pogodę! :ico_zly:
Kamizelka o jejku!!! ucałuj nam małego smarkacza...to się będziecie męczyć... :ico_olaboga:
Anza no właśnie, kiedy znów będziesz sama? :ico_oczko:
Sikorka ale Karolek się zmienił, taki doroślejszy...
Jagódka i jak jajecznica?
Moja ostatnio częściej ogląda tv, teletubisie, dobranocny ogród, i boogie bebies. a lubi czasem zerkać...no trochę glupio, że coraz częściej ogląda...ale mało na dwór wychodziła przez te gorączkę, myślę, że jak będzie na powietrzu to zapomni o tv. postaram się.
my jeszcze w piżamach, ale po obiedzie mała zostaje z dziadkami a my jedziemy na zakupy, mleko się skończyło :-D
miłego dnia!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 13:25

HEJKA,A JA JUZ PO PRACY...TATUS I CRECZKA MAJA DRZEMKE...JA MAM CZAS NA NECIK....POGODA WIADOMO JAKA :ico_zly: sorki za capsa.....A. zawsze go wlacza a ja sie zapominam :ico_puknij: ....

Kamizela...dajesz tylko kropelki...moze oilbasem nawilz pieluszke mu nad lozeczkiem...,no i wyciagaj albo sam niech dmucha w chusteczke!!!zeby jednak na gardlo nie poszlo :ico_sorki:

Lady,co sie dzieje ze masz taki niefajny opis na gg??znow A. cos narozrabial???

Zbora,no to udanego wypadu do sklepu..moze przykupisz cos dla siebie tez :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 13:40

Glizdunia stosuję olbas of course, cebion i wyciągam glutki ale chyba nieuniknione jest, że zejdzie na gardło :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 sie 2008, 14:12

czyli Wiktorek jest w dobrych rekach,zdrowka zycze!!!!ale goraczki ani nic w tym stylu nie ma?

Maya chyba wstaje juz z drzemki...czas wolny sie skonczyl....a tutaj dzis pusto z okazji weekendu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 sie 2008, 14:23

Nie, gorączki nie ma :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”