Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 22:28

Ja też miałąm iść spać :-D ale jaja zamek nam się popsuł do drzwi do mieszkania i mama nie mogła wejść. Własnie facet z pogotowia ślusarskiego je otworzył i wymienił zamek. Normalnie co się nadenerwowałam :ico_sorki: niech w nonono, a miałam iść spać!!
Ale kłade się już do łóżeczka Buziaczki!!!

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2009, 22:29

Witam jak zwykle późno się zjawiam zapisałyście stronek fajnie szkoda że mnie nie było :-)
Magduś - brzusio śliczny zgrabniusi, okrąglusi - miodzio poprostu :ico_brawa_01:
Sabcia - wstawiłaś swoją fotke - fajnie ja lubie patrzec na rozmówców :-)
Bigotka - ile ciężarówek tyle różnych brzuszków a każdy jest cudowny bo w każdym zawiera sie cud życia.

Powiem wam jaki numer dziś dzwoni kuzyn męza jego żona ma termin na sierpień wiedzieli że urodzą się bliźniaki dwie dziewczynki a na ostatnim usg okazało się że :ico_szoking: TROJACZKI :ico_szoking: :ico_haha_01: płeć jeszcze nieznana - ja myślałam że przy dzisiejszj technice już nie zdarzają się takie niespodzianki.

[ Dodano: 2009-06-02, 22:31 ]
Uciekam spac bo wy już zapewne śpicie a ja zanim po działce ogarnełam się to już późno i na nikogo nie trafiłam :/

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 cze 2009, 06:29

edulita, ja gdzies czytałam ze jakis czas temu małżeństwu miało sie urodzic trzech synków, co sie okazało przy porodzie? Zostali rodzicami pieciu córeczek :-) nie wiem czy to w polsce było, ale i tak ich podziwiam, ja nie wiem czy z jednym dam sobie rade :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-06-03, 06:34 ]
jeszcze spicie pewnie kochane, ale to nic...
ja lece do lekarza własnie, odezwe sie pozniej :-)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

03 cze 2009, 07:30

Cześć Kobietki!!!
U nas dziś wieje wiatr i na razie nie mam zamiaru wychodzić z domu.
Edulita moja koleżanka opowiadała mi, że jej przyjaciółka też byłą w ciąży i na każdym usg lekarz widział tylko jednego dzidziusia. Dopiero na przedostatnim okazało się, że jest drugi, tylko cały czas chował się za tego pierwszego :-D Martwili się, czy to nie będą bliźnięta syjamskie, ale wszystko było w porządku i dzieciaczki urodziły się zdrowiutkie. Także technika techniką, ale nie wszystko uda się zobaczyć :ico_haha_01:

Jeśli chodzi o pływanie w ciąży, to nawet słyszałam, że jest wskazane, oczywiście o ile ciąża nie jest zagrożona.

Magduś81 niezłe "przygody" mieliście wczoraj wieczorem :ico_olaboga: , dobrze, że już zamek naprawiony.

Awatar użytkownika
Sabcia

03 cze 2009, 08:38

edulita, o rany :ico_szoking: no to niezle
magduś81, słyszałas a moze jest was wiecej :ico_brawa_01:
A bigottka to gdzie oj ja jej pokaże niech sie tyko pojawi

Awatar użytkownika
edulita

03 cze 2009, 09:16

Hej
Wiecie co najlepsze że w domu już mają synka 6 letniego :-) i tak szybko i czworo ma być :-)
Magda33, - u ns też brzydko bo wczoraj to chociaz na chwilke słonko przebłyskiwało
isiawarszawa, - nic się nie martw napewno bedziesz świetna mamą i ze wszystkim sobie dasz rade
Męcze kawe inke a jeść nie mam wcale ochoty i znowu będe musiała się zusić do śniadania

Awatar użytkownika
bigottka

03 cze 2009, 09:18

Witam z rana.
magduś81, ale żeś miała wczoraj przygody nie zazdroszczę.
edulita, jestem w szoku dosłownie :ico_szoking:
isiawarszawa, kto tak wcześnie wstaje powiedz mi kobieto co jak wrócisz to daj znać.
Sabcia, już jestem i :ico_sorki: :ico_sorki: że wczoraj ich nie wkleiłam siedział przy lapsie mój ojciec więc za bardzo nie miałam dostępu ale fotki są i już wklejam je.
Obrazek
Obrazek
Nie gniewajta się babolki na mnie
Ja dzisiaj zmykam do lekarza po zwolnienie c.d :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-06-03, 09:19 ]
A tak apropo nie patrzcie na ten bałagan w tle to jet pokoik remontowany a w nim mam duże lustro więc taka jest przyczyna. A ta fotka to z 19 tc.

Awatar użytkownika
edulita

03 cze 2009, 09:21

bigottka, - brzusio śliczny :ico_brawa_01: i prosze regularnie nam go przedstawiac

Awatar użytkownika
bigottka

03 cze 2009, 09:25

Postaram się a reszta to gdzie brzusie??? Na mnie to krzyczałyście nie wiedziałam czy dzisiaj się pokazać czy nie ;-) ze strachu.
magduś81, nie zapomnij dać znać jak tam w poniedziałek u ginka.

Awatar użytkownika
edulita

03 cze 2009, 09:28

bigottka, - ja nie krzyczałam :-)

[ Dodano: 2009-06-03, 09:32 ]
Wiecie co wczzoraj byłam w sklepie z ubrankami dla dzieci kupic kilka ubrań córeczce i takie słodziachne małe ubranka były ze z chęcią bym cos kupiła ale jeszcze nie wiem czy męskie czy damskie stroje nabywać :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”