Witam !!!!
Ale czytania....
NowaSejana 
Babci na pewno tam jest lepiej!!!
Ewelcia za studniowke
Cala reszte przepraszam jak cos waznego poominelam ,ale na biegu czytalam bo niedawno z tej wrednej roboty dokustykalam
A juz nerwowo nie wytrzymuje i prawie znow ataku dostalam w pracy (ja sie robie purpurowa ,w uszach czuje jak mi krew pulsuje i leb rozsadza i zaczynam sie trzasc) az sie moj durny szef sie wystraszyl!!! A teraz wlasnie wysmarowalam do niby menagerki (ktora dzis miala wolne zebym sobie mogla na tej jedenej nodze pokustykac w pracy

) ze jutro wychodze o 12 bo mam wizyte na 1pm . i nie bylo to grzeczne pytanie -czy moglabym tylko sucha informacja ze wychodze i tyle!!!
[ Dodano: 2010-12-14, 22:16 ]
Bo ja sie zastanawiam czy to nie jest zlamanie /pekniecie bo jutro bedzie juz 7dzien - a wcale nie jest lepiej!!! a w ciazy wlasnie wiazadla sie luzuja i latwiej o zlamanie!!! Poza tym ja przytylam co najmniej 8kg do tej pory -to i nozkom nie jest latwo!!!
[ Dodano: 2010-12-14, 22:18 ]
Dobrusia moj M. mimo ze sie bardzo cieszy ( a wiem bo kazal do siebie mowic znajomym -tata synka

) tez lapska nie przyklada -moze kilka razy i pare razy dal buziaka brzuszkowi... Dla facetow to chyba straszna abstrakcja taki czlowieczek w brzuszku!!!