Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

27 cze 2011, 10:01

Dzień dobry Laski :ico_ciezarowka:

U nas ciąg dalszy brzydkiej pogody... mąż zabrał Wikę na zakupy, więc mam chwilę dla siebie :ico_sorki: Niestety w tym tyg. R. pracuje na drugą zmianę... nie lubię tego
inia1985, zawsze odwrotnie jest hihihi, jak u was praży to u nas deszcze:)
to fakt :ico_oczko:

kwiatunio, fajne te motorki, ale ja tak jak Kocura Bura, wolę auto, tyle że ja się po prostu boję jeździć na jednośladach z silnikiem :ico_oczko:
A od mamy wróciłam z siatka czereśni, dwoma głowkami sałąty, trzema liliami i do tego krokiety, jajka i domowy chlebek :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:

Pati85, oby Ci ten szum przeszedł. Często coś takiego masz?

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 10:05

witam,

ja z herbatką zieloną, śniadanko zjedzone, Julka się ładnie bawi, musiałabym się wziąć za pranie ale co tam jutro wstawię :ico_wstydzioch: na 14 do ginka a po południu muszę ciotkę zawieść do lekarza, jutro zawiozę l4 do pracy i na zakupy muszę jechać bo wszystko się kończy mi w domku :ico_noniewiem:
aaa 10.07 jedziemy na tydzień nad morze :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mial scigacza
mój tez by chciał ale my dużo razem jeździmy i nie było by to zbyt wygodne :ico_noniewiem:
A Ty tez jeździsz na motorze czy tylko razem z mężem???? I już wiesz kto u Ciebie w brzuszku mieszka, bo nic piszesz, jak tam u lekarza, jak dzidzia????
próbował się uczyć na Suzi ale ona miała 200 kilo o na 2 biegu wywaliłam się :ico_haha_01: mój A nie chce żebym miała prawko na moto :ico_noniewiem: więc jeżdżę jako "plecaczek"
co do dzidzi to jak na razie nie wiem kto jest w brzuszku :ico_noniewiem: dziś na 14 idę do ginka może będę miała kolejne usg i może wtedy :ico_sorki: ja się czuję dobrze, cukier jest unormowany więc już tak się nie martwię :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 10:10

Cześć!

U mnie pogoda średnia, ale pranko na balkonie wisi, więc mam nadzieję,że wyschnie.

Pati, no to łowy średnie, ale lepsze to niż nic.
No właśnie a ten szum to sam Ci przechodzi?
Ja miałam dwa razy uszko płukane, bo mi się zatkało :ico_olaboga: Ale jest też taki płyn do płukania samodzielnego i ponoć to powinno się stosować, a nie patyczki, no ale ja jeszcze nie kupiłam :-D

kwiatunio, no to melduj po powrocie od gina!
I dobrze,że cukier opanowałaś :ico_sorki:
Ja idę robić test we czwartek, a w następny wtorek wizyta.

Awatar użytkownika
inia1985

27 cze 2011, 10:13

kwiatunio, super, że jedziecie na urlop :ico_brawa_01: też planowaliśmy, ale jednak mąż zostawia sobie urlop na narodziny Synka. Daj znać jak po wizycie, no i brawa za uregulowanie cukru :ico_brawa_01:

Kocura Bura, mam nadzieję, że dobrze Ci wyjdzie ten test :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 10:15

jak będę u ginka to musi mi dać skierowania na morfologię, mocz i jeszcze jakieś tam badanie krwi żebym wyniki miała na 19.07 jak pojadę na kontrolę do lekarza diabetologa :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2011, 10:42

Witam Kochane

U nas malowania ciąg dalszy, pokój Oliwki schnie, ja walczę ze sprayem na drzwi, po południu podmianka lamp i rozwinięcie dywanu. I w końcu będzie porządek, bo ze szlifowania ścian wszędzie ten pył się pałęta.

Oliwka od ostatnich dni bardzo spokojnie w brzuszku u mnie sziedzi, wolę jak walczy przynajmniej wiem że wszytsko jest ok.

A pogoda dziwna, razsłońce, raz chmury, generalnie chłodno jest i wiatr dość mocny wieje ale to plus bo pranie szybko schnie i pokoje po malowaniu również.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 11:10

ja właśnie robię zakupy na allegro czyli butelki, smoczki :ico_sorki:

szkieletorek

27 cze 2011, 11:15

A wiesz,że u nas też mamy flomark??? W co drugi weekend jest organizowany, tylko drogawo coś :ico_noniewiem:
No ciocia moja była raz w T na tym flomarku i mówiła że strasznie drogo było.
A w Anglii ponoć można znaleźć tanie rzeczy i czasami naprawdę ładne.

Ja od kilkunastu dni czuje straszny ucisk, i jest coraz gorzej. Ucisk na odbyt i na szyjkę czy jak to zwal. No boli to bardzo .Jak stoję to ok ale kiedy siedzę lub leże to ciężko mi się podnieść bo bardzo boli . A jak chodzę to mam wrażenie że mi mała zaraz wypadnie. No i siku co chwila chodzę choć wcale mi się wiele nie chce.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 11:20

ja właśnie robię zakupy na allegro czyli butelki, smoczki
hehe, ja też! Robię zakupy wspólnie z siostrą- wiadomo, przesyłka wyjdzie taniej :ico_oczko: Myśmy się już obkupiły niedawno, dziś właśnie butelki i jakieś pierdółki.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 11:24

Kocura Bura, ja niestety sama robię takie zakupy ale i tak bardzo cieszą :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

szkieletorek, współczuje tego ucisku :ico_sorki: pewnie mała uciska Ci

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”