Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

26 lut 2008, 23:14

Maritko a myślałam że tylko Niki jest takim odmieńcem małym bo nie ma u góry jednej dwójki a już czwórki i piąteczka na wierzchu :-D Moja też dużo mówi ale z takich tylko swoich to to co napisałam no może zamiast wołać psa to szczeka i tak samo z kotem nie powie kot ale zamiałczy :-)

[ Dodano: 2008-02-26, 22:26 ]
Aż mi łzy pociekły :ico_placzek: Anetko rzeczywiście biedna ta dziewczyna nie potrafie sobie wyobrrazić jak teraz się czuje, człowiek wiele by oddał ażeby takie historie potoczyły się inaczej. Oli dołączyła zapewne do grona aniołków. Pomodle się za duszyczkę tego maluszka.

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

27 lut 2008, 01:10

Witam

Ja tylko się melduję :ico_haha_01: Szczęśliwie wróciliśmy do domu. Było jak zwykle suuuuuuuuuuuuper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Fotki powysyłam Wam na maile, na razie jedna na smaka :-D

Obrazek

Jutro poczytam co u Was i napiszę więcej :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 lut 2008, 10:29

Kasiulko, super zdjęcia! Kiedy przyślesz więcej? u Ani nie widać w ogóle brzuszka, gdzie Ona go schowała? ;) Nie mogę rozpoznać dziewczynki w białej kurtce? :ico_sorki:

Iwciu, Jasowi nadal przeszkadzają karetki ale ostatnio lepiej śpi w dzień od 1,5 godz do 2 nawet, rzadko krócej! Bo wcześniej to rzadko kiedy spał dłużej!

Jaś po szcepieniu obudził się po 2 godz i płakał pół godz w nocy, bidulek :(

Ale mnie z rana wkurzył mój mąż, obraził się, bo Jasiowi chciał wstawić kompot i nie umył jabłek, jak poprosiłam ładnie żeby umył, to już obraza, jestem wściekła na niego :ico_zly: JAjko, nie można nic powiedzieć, kiedyś tak walczyłam o mycie rąk jak wracał z pracy, też zawsze była obraza! :ico_zly: Jak tu wytrzymac z tymi facetami, mam poważne wątpliwości!

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 lut 2008, 11:03

Witam. U nas za oknem dziś pochmurno brrrrrrrr :-) Martynka dzis bardzo już chciała iść do przedszkola więc ją zaprowadziłam, katarek już miną, kaszelku tez nie słysze. Mam nadzieje że po tym przedszkolu juz te przeziębienie nie wróci :-) Nasza Matyldzia to tez niezła gaduła, a to ma po siostrzyczce i mamusi. Wogóle wszyscy jesteśmy rozgadani, tatuś też nie zła gadane ma więc się nie dziwie że mała tak dużo bebla po swojemu. Nawet wczoraj się uśmiałam z mamą bo była u nas z moim bratankiem który jest o 5 miesięcy starszy od matyldzi. I chyba się nie zabardzo umieli dogadać on trzyma w ulubioną krówke matyldzi i mówi " dydydyd" a ja nie wiem o co chodzi dopiero mama mówi że to znaczy "dzidzi" a u nas matyldzia "dzidzi" to "dzidzi" :-D Potem podaje tą krówke matyldzi i mówi "ma" a u nas "ma" to tak nazywa krówke matyldzia mówi "ma" zamiast "mu" :-D Mówie wam tak się wczoraj uśmiałayśmi z nich że hej :-D A co do ząbków to my jeszcze nie mamy dwujek na dole a chyba się czwórki szykują :-D

[ Dodano: 2008-02-27, 10:11 ]
AAAAAAAAA zapomniała wam się pochwalić :-D Gołąbki wyszły super smaczne i zaraz wam tu zaserwuje bo my będziemy je jedli jeszcze tydzień tyle ich narobiłam :-D Ale wiecie co mąż mnie zaszokowa podaje mu te gołabki z ziemniakami i sosem a on z żalem a gdzie surówka :ico_noniewiem: Jak mozna jeśc kapuste z kapustą :ico_olaboga: Ale wybaczm mu bo wczoraj kupiła mi wiosenno jesienny płaszczyk ,super sam jechał z pracy wszedła do sklepu spodobał mu się i kupił :-D

Awatar użytkownika
edulita

27 lut 2008, 11:15

Kasiu czekam na fotki :-) bo poszczułaś tymi dwoma :ico_oczko:
Pogoda u nas paskudna :ico_zly:
Moj wczoraj przeztelefon powiedział że chce drugie dziecko i żebym pomyślała nad tym kiedy zaczniemy działać :ico_brawa_01: też bym chciała no ale narazie do pracy jak już dostane umowe na stałe to pomyśle :-)

Niki stoi w oknie i krzyczy ciocia chyba ktoś podobny do mojej siostry przeszedł :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-27, 10:17 ]
Maziu no to cyba też mojemu zrobie gołąbki skoro tak wpływają na facetów :ico_oczko: to ja poprosze dwa gołąbeczki już ślinka cieknie :-)

Awatar użytkownika
Ela28

27 lut 2008, 11:17

no to widzę u wszystkich sielanka małżeńska, u mnie sielanka w łeb wzięła

Awatar użytkownika
edulita

27 lut 2008, 11:18

Elu mój jak go uczyłam mycia rąk to zawsze mi mówił że z gówn... się nie bił teraz już go wytresowałam z tym myciem rąk i weszło mu w nawyk :-)

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 lut 2008, 11:45

tyle się napisałam a tu co tt nie przeszło te cholerne serwery :ico_zly: A co do facetów to tak jak z dziećmi trzeba je se wychować :-D No ja myśle że sobie wychowałam przez te 8 lat małżeństwa chodz jeszcze nie wiem czy do końca :-D

Awatar użytkownika
asiapanda

27 lut 2008, 12:06

Dzień dobry
Przeczytałam i zapomniałam, zapatrzyłam sie na fotkę z gór i fruuu.
No widzę, że tu same zdolne dzieci, gadają już, a moja nie :ico_oczko: ale bynajmniej jak pisałam bardzo mi pasi to jej peplanie, ja zaczel;am gadac mając ponad dwa latka, nadrobiłam z nawiazką. Do dziś gadulec mi się załącza czasem.

Życzę wam miłego dnia, zajrzę po południu, mamy dziś szczepionko, spacer i porzadki w domciu więc dzień wypełniony pa

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 lut 2008, 12:12

Cześć

My wczoraj byliśmy u znajomych i dzisiaj tez jedziemy do sąsiadów z dawnego mieszkania , przypomne sobie dawne czasy, A mój mężuś wczoraj mnie zaskoczył na maxa przyjechał z pracy i wręczył mi wielki bukiet tulipanów, ale mi się milutko zrobiło, tak bez okazji oby tak częściej :-D

Zaraz idę maila sprawdzić czy fotki są od lasek :ico_haha_01:

Martitka- ale gadulinka z Liluni :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-02-27, 11:15 ]
Asiu- bezbolesnego szczepienia mam nadzieję, że pójdzie gładko, ja też idę uprzatnąć chatę bo troche juz się nabrudziło

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”