lidziasc
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 21:43

hejka

u nas tez super sniezek
Ale mrozik zlapal bo jak wracalismy niedawno od tesciow to na wyswietlaczu bylo napisane ze jest -7 stopni przy drodze,brrrrr

dzis porobilam zakupy mikolajowe dla dzieci wiec z glowy :-)

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 lis 2008, 14:06

witam ,żadnko tu zagladam,ąż mi wstyd :ico_noniewiem:
Ostatnio mało czasu mam na internet,z dójkadzieci to jest co robic w domku :-D
Jak przygotowania do swiat???prezenty juz sa???ja sie zastanawiam co mam moim dzieciaczkom kupic ale jeszcze niewiem :ico_noniewiem:

lidziasc, widze ze w ciazy jestes,gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

30 lis 2008, 15:01

karina22, ty lepiej powiedz jak tam przygotowania do wielkiej chwili :ico_oczko:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 21:14

karina22, a dziekuje bardzo :-D
ty lepiej powiedz jak tam przygotowania do wielkiej chwili
no wlasnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

karina22

01 gru 2008, 11:16

lilo, lidziasc, wsumie spokojnie,praktycznie wszystko juz uszykowane,robimy skromne wesele w domku,wiec niema co szalec.
Troche sie stresuje,ale to chyba normalne.
Czekam tylko az przyslą mi bolerko i buciki do ślubu :-D
Kwiatki juz tez zamówione :ico_brawa_01:

aniulek
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2008, 18:29

Cześć wszystkim.

Ależ tu echoooo....

Justyna coś nie daje znaku :ico_noniewiem:
dzis porobilam zakupy mikolajowe dla dzieci wiec z glowy :-)
Fajnie :ico_brawa_01:
Ja kupiłam dla Gabi w BIedronce kuchnię z akcesoriami ale to będzie pod choinkę i to nie od nas tylko od mojej siostry i mamy.Od nas nie wiem co dostanie-na mikołaja pewnie coś symbolicznie a pod choinkę muszę jeszcze pomyśleć.Od brata wiem że dostanie wiaderko z ciastoliną i jakimiś elementami do wyciskania tylko nie wiem czy to nie takie samo jak już ma :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Dla swojej chrześnicy (już nastolatka) odłożyłam w sklepie gdzie pracuję fajną fioletową bluzeczkę i kolczyki w tym odcieniu bo wiem że chciała w takim kolorze :ico_oczko: A dla siostrzeńca nie mam pojęcia :ico_noniewiem:

karina22

01 gru 2008, 19:25

oj z tymi prezentami to problem,mój synus juz od wójka chrzesnego wczesniejszy prezent na mikołaja dostał,ogromny Heikopter,i garaż pietrowy z samochodami,ma niesamowita frajde,ale juz poału mu sie nudza te zabawki.
ja tez niewiem co mu kupiuc zeby mu dłuzej sie podobało,ciezko teraz dla 4latka przent wybrać.Myslałam o komputerku edukacyjnym,ale niewiem czy to dobry pomysł.

lilo

01 gru 2008, 20:14

Myslałam o komputerku edukacyjnym,ale niewiem czy to dobry pomysł.
Moja teściowa coś o tym wspominała ale na razie ja wolałabym się jeszcze wstrzymać z takimi rzeczami. Jeszcze trochę i trudno będzie nasze dzieci odpędzić od komputera - więc ogólnie powiedziałam teściowej że jestem przeciw :ico_oczko:

karina22, masz już pewnie sukienkę??? Kupowałaś czy szyłaś??? Jak kupowałaś to pochwal się zdjęciem - chociaż na stronie producenta :ico_oczko: Uwielbiam sukienki ślubne :-D A mąż już w PL czy jeszcze?????

karina22

01 gru 2008, 20:36

sukienke mam,zaraz wkleje fotke,powiem szczerze ze na fotkach niewyglada tak ładnie jak w rzeczywistosci :ico_brawa_01: ,dzis przyszły moje buciki,zamówiłam sobie szpiteczki bez piety.Do teo bolerko z długim rekawem(tylko jeszcze niedoszło)

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-12-01, 19:37 ]
Mąż juz w domku,z praca niewyszło:(((ale ciesze sie ze jest z nami półtora miesiaca go niebyło:((
MAlutka niepoznała taty.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 20:46

karina22, super suknia :ico_brawa_01: napewno bedziesz pieknie wygladala :ico_brawa_01:
oj zameczymy cie o fotki slubne :ico_brawa_01:

nie bedzie ci zimno w bucikach bez piet??choc przy dzisiejszym klimacie pewnie nie :ico_oczko:

niewiem czemu justyna nie zaglada.
moze jeszcze nie ma sily,mam nadzieje ze wszystko jest ok :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”