też mnie męczy co tam u nieja swoja droga ciekawe co tam u kwiatunio jak sobie w nowej pracy radzi
rozsądne podejście heh przydał by ci się teraz remoncik, albo męża w nocy pomęczpozostaje byc cierpliwym i czekac
remoncik juz przerabiałm w marcu i .....nie zamierzam juz nic robic a mezusia mecze mecze i nic !!!!uparta ta moja córcia !!! boje sie tylko zebym za bardzo jej nie przenosiła !! gnebi mnie ze nie mozna obliczyc tego mijego terminu do konca .......pierwszy minął juz wczoraj ( ten z usg) a z OM tez nie jest wiarygodny.....jakos jeszce wytrzymam te kilka dni nie ???przydał by ci się teraz remoncik, albo męża w nocy pomęcz
cos napewno ......chyba nie będę w ciąży juz zawsze ??? ......a moze ???zool27 to coś zaczyna się dziać, byle tak dalej, trzymam kciuki
współczuje kochana !!! przesyłam kopniaczka na pocieszenie od córci (własnie włożyła mi nózke pod zebro)tak mnie boli krzyż i brzuch że nic zrobić nie mogę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość