I jak każdego ranka mam wiele czytania !!!!!!!!
Dzisiajk jak większość z was miałam bardzo lekką noc, spać zawile się nie dało, trudno mi znaleść pozycję i dodatkowo u nas upały, do tego stopnia, że o 6:30 rano było już 21 st, a około 13 będzie 42st, ciekawe jak to ja przeżyje, bo wczoraj to brzunio stwiał mi się non stop i ciągle miałam skórcze, naszczęście nic się w nocy takiego nie działo.
Pruedence, samo poczucie mamy takie samo, dodatkowo masz termin ostateczny jak mój pierwotny
jak ja się przeterminuje to mi przyjdzie jeszcze chodzić 30 dni z brzuniem, AAAAAAAAAAAAAAA
Aga 78 czy z twojego puntu widzenia to dobrze wiedzieć, jak to jest jak się rodzi i jak wygląda wszytko, czy lepiej być w niepewności, jak większość nas??
agasco, Szalona kobita jesteś, ja od tygodnia patrzena moje okna i jakoś nie daje rady aby je umyć, pewnie te moje schody, które musze przebyć za każdym razem aby dotrzeć do kuchni albo łazienki tak mnie wykańczają.
Ciekawe jak to będzie z naszymi porodami, bardzo ciekawe.
Ja jedynie chce troszeczke wcześniej urodzić, bo moja mama przylatuje 18 sierpnia i nie mam wielu znajomych mowiących po polsku i to mnie bardzo stresuje i wolę aby ona pojawiła się, jak dzidzia będzie właśnie wychodzić ze szpitala i wtedy by było super.