Ja do tej pory przytyłam 12.5 kg A jestem w troche "wczesniejszej" ciązy niż Ty. Ale co tam... Pocieszam się, że dziewczyny szybko wracaja do formy sprzed ciąży. Mam nadzieje, że mój męzunio bedzie sobie radził z dzidzia w domku jak mamusia bedzie śmigac z kolezankami na aerobik, hihi
To ja jakos dużu chyba przytyłam, co? Kinga, jak ty masz tylko 8.5 a ja juz 12,5 a do konca jeszcze 2 miesiące... To w sumie wyjdzie mi pewnie koło 15 albo i wiecej.
Wisienko i czym Ty się przejmujesz Moja kumpela przytyła w ciązy 30kg to Twoje 15 przy jej to pikuś
Ja do 5mca przytyłam 4kg poźniej od 5 do 8 też 4kg i przez ostatnie 3tyg tylko 0,5kg i to mnie troszkę zmartwiło no bo teraz to powinnam dużo więcej przybierać na wadze. Ale najwyraźniej tak musi być
Dziewczyny nie przejmowac sie waga.Ja przytylam przez cala ciaze okolo 15 kg, a na sam koniec mialam nawet 18 kg na plusie, bo puchlam, wiec ta woda swoje wazyla.Teraz jetem miesiac i trzy dni po porodzie i mam tylko 2 kilo na plusie do wagi z przed ciazy.Opieka nad malenstwem pochlania duzo energi i jesli sie karmi to naprawde cud dieta to w kolko gotowane miesko, zupki itd.Glowa do gory, na pewno wrocicie do swoich wag wyjsciowych
dziewczyny kochane,dziekuje za komplementy dla Andrzejka. Strasznie to mile uczucie kiedy czytam jak go chwalicie
A co do kg to Katrin ma racje.Jak sie karmi to kg ubywaja w oka mgnieniu.Ja juz pisalam,ze przytylam pod koniec ciazy do 20 kg a jak wrocilam po tygodniu do domku z synkiem to juz nie mialam 12 Potem chwile stalam i ubylo 4 i potem znowu chwila przerwy i kolejne 4 poszly
Jedyny slad po ciazy to jeszcze troszke odstajacy brzuszek z rozstepami no i calkiem ladne duze piersi
dziewczyny Iw ma arcję - ja jestem niecałe 3 tygodnie po porodzie i mam juz - 15 kg ... a przytyłam 19 a w tydzień przed porodem ze 3 kilo wody - spuchłam strasznie ..więc 22kg na plusie było - leci waga jak nic - zostało mi 7 ale juz mi leca te kilogramy - codziennie mniej - a więc jedzcie ile mozecie teraz bo potem .. to gotowana kura, marchewka... ryż ... i tak wkoło więc nadrabiajcie ile sie da