Madleine, licytujesz sięze mną? W tym miesiącu oprócz normalnych wydatków mamy 966 zł ubezpieczenia na życie, 150 zł przegląd auta, ubezpieczenie auta 950 złno ja w marcu mam prenatalne czyli 200 zl,plus wizyta 100 zl, za obrone mgr musze 700 zł zaplacic i jak nie sprzedamy auta do 2 tyg to ubezpieczenie 1000 zł ;/ wiec ten miesiac to tragedia jakas
ale naprawdę dziewczynkowojest DZIEWCZYNKĄ :)
mój Tomek od zawsze miał z tym problemy już po tylu lekarzach się z nim nachodziłam tyle leków dostawał i masz rację psychika ma bardzo duży wpływ na to. Tomka raz zabolało i następnym razem dalej wstrzymywał by go nie bolało i było jeszcze gorzej. Takie błędne koło. A Ty te leki na przeczyszczenie i produkty nie bierz tylko jak potrzeba tylko cały czaswiecie co ja to myśle że też teraz moze moja psychika to hamuje
No brak tych jaj jest problemem dla mojego męża... Dla mnie jak najbardziej nieTośka_30, byłaś dziś pierwszą osoba o której pomyślałam jak sie przebudziłam. no może pierwsze o dzieciach pomyślałam...![]()
![]()
![]()
![]()
za wizyte. Kolejna babeczka? ale jaja. tzn brak jaj, hehehe
![]()
![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość