Dzidzia dziś mało aktywna trochę

misia, jenny, Gosia, zioło, Brodzikowa, co u was?
oo jaaa baardzo dziekuję dzis juz miałam dwa razyoddam zgagę w dobre ręce!
dziekuje kochana juz jest okByla u mnie siostra I weekend zlecial raz dwa, ale bylo bardzo milo.
Na pewno jest wszystko ok,ja tez tak wariowałam i wiem co czujeszjuz wariuje,byle do wtorku do wizyty, mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok
Nie moge sie do profesora dodzwonić a do endo nawet nie dzwonie bo mi znowu cos pomiesza w dawkach od dziś biore tak jak brałam cały rok i jest dobrze,a w srode pójde zrobić kortyzol z nowu z rana i zobaczymy...o rany, a konsultowałaś to z lekarzem?
ja mysle ze juz niebawem poczujesz mocne kopniaczki nie masz co sie za wczasu martwic na pewno jest wszystko dobrze.Ty to bynajmniej juz czujesz te ruchy, a ja nic, 2 dni temu cos tam czlulam,ale teraz spokoj, takze nie wiem, juz wariuje,byle do wtorku do wizyty, mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok
ja jeszcze zgagi nie mialam w ogole ale tez podziekuje i nie przyjme bo to nic fajnego z tego co wiemoddam zgagę w dobre ręce!
ja teraz cos czuje maluszka ale tak delikatnieDziś już czułam jak się bobek przelewa w brzuchu, więc jestem spokojniejsza, ale czekam na więcej z utęsknieniem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość