Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

03 cze 2009, 11:10

Zajadam się czereśniami tata mi przywiózł - mmm.... pycha któras chętna ?

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 cze 2009, 11:10

juz po lekarzu, musze zrobic test obciążenia glukozą (sie pielęgniarki ucieszą :ico_haha_01: ) i posiew moczu, reszta wyników ok, w poniedziałek sie dowiem kiedy bede miec usg
lekarz dał mi zwolnionko :ico_brawa_01: chciał juz do terminu dac ale położna zaprotestowała.... tak czy siak to juz do końca bede miec
a oto moj brzuchalek dzisiaj

Obrazek

Obrazek

i piątkowy siniak :ico_haha_01:

Obrazek

[ Dodano: 2009-06-03, 11:20 ]
Zajadam się czereśniami tata mi przywiózł - mmm.... pycha któras chętna ?
ja chce! :)

Awatar użytkownika
Sabcia

03 cze 2009, 11:36

isiawarszawa, brzusio super :ico_brawa_01:
co do siniaka to ja miałam gorszy od cvebie takze nie ma tak zle a i w koncu kuli mnie w 3 miejscach a na koniec dostałam werflon i juz poszło - dla mnie na szczescie to nie problem ja lubie byc kłuta hahahaha- masochistka jestem ale od dziecka po szpitalach latałam jak miałam 6 lat to dwa lata w szpitalu byłam takze co to dla mnie pobranie krwi, dwie operacje na zywca mvałam i tez przezyłam - bo ze mnie taki wampir i twarda baba hahaha
edulita, czeresni juz dawno nie jadłam mmmmm ja poprosze, a ja dzis mam arbuza nareszcie

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 cze 2009, 11:46

Sabcia, ja tez po przejsciach (widac szew...) ale ja mam uraz do igieł, nie lubie tego... tzn dam sobie pobrac krew ale tak sie boje ze mi żyły w oczach nikną :D
duzo trzeba krwi na ten test glukozy? bo jak mi przyjdzie go robic dwa razy bo sie nie bedą mogły wkłuc to sie zezłoszcze... zresztą juz ostatnio piotrek chciał isc i im wygarnąć ze krwi nie umią pobrac.... a ja wolałabym unikac awantur, to nie ich wina ze żyły mam jakie mam...

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

03 cze 2009, 12:04

a to mój maleńki brzuszek z dzisiejszego dnia :)

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Sabcia

03 cze 2009, 12:07

isiawarszawa, na glukoze pobieraja z paluszka i to jest kropelka tylko kilka razy z odstepem godzinnym chyba juz nie pamietam bo ja to miałam z synem w ciazy ale w kazdym razie z paluszka biora
Magda33, ładniutki :ico_brawa_01: super, a ty jeszcze w zwykłych spodnach pomykasz ? ja mam jeszcze takie jedne w ktore sie zapinam ale juz ledwo ledwo

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 cze 2009, 12:13

Czesc :-D witam wszytskie śliczne brzuchalki :ico_brawa_01:
Magda33, bzuchalek malutki ale śliczny!!!!!! Teraz będzie szybko rusł!!!isiawarszawa, brzuchalek :ico_brawa_01:
Zajadam się czereśniami
a chciałam sobie kupić, no ale jak się dzielisz to ja chce troszeczke!!! NO chyba że już wszytskie zjadłaś :-D
Sabcia, ja już w żadne spodnie się nie mieszcze sprzed ciąży!!! Poszłam torszke w bidorach i może bym zapieła ale już bym nie usiadła bo by mi brzuchal gniotły!!!

U was też taka paskudna pogoda??? Magda33 ładną miałyśmy burze w nocy prawda!!!

Awatar użytkownika
Magda33

03 cze 2009, 12:19

Sabcia dziękuję. A jeśli chodzi o spodnie to są jedyne sprzed ciąży, które noszę, bo to biodrówki. Innych niestety nie dopnę, a jedne jeansy mam takie, że ledwo wciskam na uda i lepiej żebym w nich nie siadała, bo mi pękną nogawki ha ha ha

Magduś81 dzięki, brzuchalek na zdjęciach wygląda faktycznie na malutki, ale 100 cm w pasie jest i 7,5 kg do przodu :ico_haha_02:

szczerze mówiąc, to ja tą burzę przespałam i słyszałam tylko, jak raz zagrzmiało, a to dziwne, jak na mnie, bo zwykle burza mnie budziła i nie mogłam zasnąć :-)
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 12:23 przez Magda33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 cze 2009, 12:20

doczytałam
edulita, :ico_szoking: ładne jaja z tymi znajomymi, no ja mam nadzieje że nie będzie aż takiej niespodzianki. Musieli niezły szok przeżyć. Ja naszczęście mam dwujajowe więc chyba było by widać że są trzy :-D
Bigottka brzuchol pierwsza klasa :ico_brawa_01: i jest słodziutki!! Koniecznie musisz pokazywać co jakiś czas :ico_brawa_01: prezentacja prezentacja!!!
A o relacji od lekarza napewno nie zapomne. Dzisiaj robiłam wyniki ciekawe co mi tam wyjdzie :-D bo tak szczerze tylko wam powiem że te leki na anemie to jak mi się przypomniało to brała :ico_wstydzioch:
Wiecie jeszcze po wczorajszej wizycie ślusarza od zamka to powiedział że lepiej wymienić drzwi, bo są stare i nie wiadomo czy znowu zamek się nie zatnie. A jak bym rodziła a on by się zaciął :ico_szoking: wole nie myśleć!! Więc w przyszłym tygodniu wymiana drzwi :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

03 cze 2009, 12:20

magduś81, ja sprzed ciazy tez nie wchodze ale wejde w jedne zwykłe takie nie ciazowe hahahah ale były juz kupione jak byłam w 10 tyg hahahah
ja zjadłam arbuza własnie i miałam go zjesc pozniej ale gdzie wejde na jakis watek to o jedzeniu pisza no i musiałam go zezrec hahahah

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”