- ja sie ogarnac nie moge,bo przeciez byla czarna i kudlata,a teraz jest lysiejaca blondia jakie ma super wloski coreczka

[ Dodano: 2010-08-16, 18:29 ]
geheimnis - ale fajnie siedzi Natka

A rozowych babelkow nie widac na zdjeciu

wlasnie zauwazylam, ze blondynka sie z Zuzi zrobila, chyba wziela mame za przyklad i postanowila zmienic fryzureja sie ogarnac nie moge,bo przeciez byla czarna i kudlata,a teraz jest lysiejaca blondi
gratuluje, zuch dziewczynaco do choroby Piotrusia to już nie ma biegunek i nie wymiotuje [/URL] to najwazniejsze, bo juz sie nie meczy![]()
na pewno niedlugo calkiem wyzdrowiejeA jutro daj koniecznie znac, jaki Piotrus dlugi
alez zdolniachaPięknie już wstaje i próbuje się puszczać![]()
chociaz tyle dobregoale troche juz mniej bolato sie teraz meczysz przez te tabletki, do tego jeszcze dolegliwosci Klaruni... Dochodzcie szybko do siebie!!!
Ja się tak bałam o Natalinkę,że z tymi paskami to będzie troszkę opóźniona ruchowo,a tu proszę,radzi sobie doskonale.[/url] dzieciaczki sa zdolne i nie daja sobie popsuc humoru jakimis paskami, to nie znerwicowani dorosliA Natusia sliczna, anioleczek prawdziwy
Zapomniałam się pochwalić, że dostałam tą pracę
- tak naprawde to mama sie przefarbowala dla niej,bo wszyscy mi mowili,ze miniaturka mamy,fryzury i kolory wlosow te same,wiec sie na blond przerobilam,no i mezusiowi sie tak podobachyba wziela mame za przyklad i postanowila zmienic fryzure
- moja Zuzka tez juz 80 cm ma,tzn body na 74 dobre,ale rekawy 3/4faktycznie widzę dzieciaki o wiele mniejsze od mojego
- w dzien go przetrzymaj,zeby poszedl spac na drzemke popoludniowa pozniejnie mam pojęcie jak go przestawić na późniejsze spanie..
Bąbelków na rączce już nie ma,tylko został ślad -taka różowa skórka,ale wg lekarki to zejdzie i śladu nie będzie.codziennie jej smaruje tą dłoń by była skórka nawilżona ładnie się wygoiła do końca.A rozowych babelkow nie widac na zdjeciu
A Natusia sliczna, anioleczek prawdziwy
Mnie się wydaje że raczej zbliżony wiek do waszych maluchów z tym siadaniem.Natalia szybko usiadłaPiotruś przecież tak dość całkiem niedawno. Brawa
To witaj w klubie,ja tak mam od samego początku.Mała kąpie się o 19,mleczko i lulu,a koło 5-6 to już może wstawaćMalec mi się przestawił ze spaniemwstaje o 5 (o zgrozo) zasypia o 19...
U nas fajnie,piers mniej mnie boli
Piotruś zaczął jak miał ponad 7 m-cy.Mnie się wydaje że raczej zbliżony wiek do waszych maluchów z tym siadaniem
To super wiadomośćiw_rybka napisał/a:
U nas fajnie,piers mniej mnie boli
A to nie jest tak,że chłopcy wolniej się rozwijają ruchowo niż dziewczynki.Później siadają,raczkują,stawiają pierwsze kroki ??? Może stąd ta różnica?geheimnis napisał/a:
Mnie się wydaje że raczej zbliżony wiek do waszych maluchów z tym siadaniem
Piotruś zaczął jak miał ponad 7 m-cy.
moja ma odroch wymiotny jak jej dajeanetka Piotruś też miał nystatynę na pleśniawki, długo się trzymało i były nawrotyostatnio smarowałam kilka dni po tym jak już zeszły i cisza.
no decyzja nie łatwa, trzeba sporo czasu by ją podjąćOstatnio dużo z mężem rozmawiamy o kolejnym dziecku.
bardzo dobra wiadomośc, oby tak dalejmi juz piersi nie dokuczaja, sa troche twarde ale juz da sie zniesc
co racja to racja. Te antybiotyki potrafią rozstroić żołądek. najlepiej jogurtów dużo jeść, by się naturalna flora bakteryjna nie zachwiaładostalam antybiotyk na bakterie ale zaczne brac jak skoncze te bo calkiem dobije zoladek
też o tym słyszałamA to nie jest tak,że chłopcy wolniej się rozwijają ruchowo niż dziewczynki.Później siadają,raczkują,stawiają pierwsze kroki ??? Może stąd ta różnica?
dobrze, że z piersią lepiejU nas fajnie,piers mniej mnie boli,w nocy karmie normalnie ale w dzien mala nie chce za bardzo piersi,wogole mlek w dzien nie chce
też tak sobie ostatnio myślałam, ależ ten czas szybko mijailez zdjec maluszkowwszystkie super, dzieciaczki sliczne i takie juz wyrosniete, a jeszcze niedawno czekalysmy az zechca wyjsc z brzusiow
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość