Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 lip 2012, 22:53

nostramo ja ostatnio tez sie dalam naciagnac tu w UK, zamowilam jakies witaminki wspomagajace odchudzanie za jedyne 1.50f,(placilam karta) witaminki przyszly i z pismeg dzie pisalo ze jak nie beda dzialac to mam w ciagu 14 dni odeslac puste opakowanie a jak nie to sciagna mi 69.99f :ico_szoking: tak sie przestarszylam ze odrazu je odeslalam nawet nie otwieralam opakowania, i wlasnie pare dni temu patrze na konto a jak mam pobrane 69,99f :ico_zly: tak sie wk...am ze zdzwonilam do nich ze odeslalam im tp dziadostwo a kase mi pobrali i powiedzialam ze do sadu ich podam, i babka powiedziala ze w przeciagu paru dni kase mi zwroca, narazie czekam bo nic jeszcze nie oddali

kupilismy Hani lalke jej rozmiarow fajna bo ma miekki tulow
ale sie cieszy na jej widok
ona chyba mysli ze to dziewczynka

Obrazek

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

07 lip 2012, 07:20

haha jaka świetna lala :ico_brawa_01: fajnie razem wyglądają dziewczyny :ico_oczko:

co do moich przygód z ww firmą od maszynek to wczoraj znów się nie doddzwoniłam, bo linia wiecznie była zajęta :ico_puknij: więc wysłałam maila nie przebierając w słowach, że rezygnuję, za nic nie zapłacę itd. Ku mojemu zdziwieniu parę godzin później przyszła odpowiedź, że moja rezygnacja została już odnotowana w czerwcu (więc skąd to upomnienie ja się pytam???) ale że mam im dosłać dowód nadania paczki, którą im odesłałam (na szczęście poleconym) i że to niby wystarczy. i jeszcze "przeprosili za utrudnienia" :ico_noniewiem: no nie wiem, zobaczymy czy na tym koniec... ehh a zawsze sobie obiecuję, że na nic się nigdy nie zgodzę przez telefon jak dzwonią z tego typu rzeczami, ale ja niestety mało asertywna jestem i nie umiem mówić "nie":/ trzeba to zmienić w końcu, bo człowieka oskubią.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 lip 2012, 11:41

Gabi tu to normalne jak gdzies placisz karta to jest ryzyko ze kase stracisz, dlatego dobrze jest placic kredytowka co nie ma tam kasy a limit mozesz wziasc np do 300f

wlasnie weszlam na konto i oddali mi te 69.99 ufff

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lip 2012, 21:29

Beatka78, po tym zdjeciu z lalka w porownaniu ze zdjeciem ktore masz w podpisie - widac jak Hania urosla :-) Slodzinka ;*

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lip 2012, 10:15

Hej
Ja tak na szybko poki siorka zajmuje się Bąbelą :D
U nas upały upały i jeszcze raz upały
Dzieciaki pluskają się w basenie nabrały kolorków nawet Mela którą chronię przed słonkiem jak mogę mogło by być o jakieś 2-4* chłodniej no ale nie narzekam :D

Z nowości to 10.07 wracam do pracy w piątek dostałam sms ze we wtorek mam być już o 6 rano…uffff… mam masę obaw czy mama sobie poradzi z dziecmi jak one zniosą rozłąkę… bardziej boję się o Igiego bo on rozumie i potrafi pokazać na co go stac :/ Melka jednak malutka i nie rozumie aż tak bardzo …

No i moja panienka robi przymiarki do raczkowania :D staje na „czterech” i buja się w przód i tył przekomicznie to wygląda

cudne zdjęcia dzieciaczków :ico_brawa_01:
po tym zdjeciu z lalka w porownaniu ze zdjeciem ktore masz w podpisie - widac jak Hania urosla
popieram popieram!!

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 08:56

Witam i ja :ico_kawa:
Faktycznie pusto tu jakby coś przeszło i wszystkich pozgarniało ;-)
U nas burzowo - wczoraj łącznie było ich 3 i straszne ulewy. Strach wyjść z domu, bo tak nagle przychodzą.

Martynce daleko do raczkowania jeszcze, ale za to garnie się do siadania. Chce tylko w takiej pozycji być na rękach. Nachyla się sama mega do przodu i chwilkę utrzymuje.
W baseniku uwielbia siedzieć i pluskać rączkami. Ogólnie kocha wodę :-) A wczoraj udało mi się na zakupach grupowych znalexć kupon na naukę pływania dla niemowląt za grosze. Zajęcia są w niedzielę. Jeden rodzic z dzieckiem w wodzie, drugi robi zdjęcia :-) Dlatego kupiłam dwa by było sprawiedliwie :-D
Ostatnio miałam chwilę takiej zadumy i... kurczę ale ten czas szybko biegnie, niedawno noworodki, a teraz niemowlaki z codziennie nowymi umiejętnościami.
margolcia, powodzenia na nowym etapie życia dla Was wszystkich :ico_sorki: Oby wszystko poszło gładko z pojściem do pracy :-)

Mam zamiar też chodzić na Zumbę. Czas się wziąć za siebie... bo przyznam, że ostatnio patrzeć na siebie nie potrafię. Narzekam i narzekam, a nic nie robię. Czas najwyższy poświęcić czas sobie !

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 09:11

dzisiaj mam wychodne wieczorem
Fajnie tak ! Sukienka jakaś ? ;-)
W takich momentach nie ma to jak prawo jazdy. Ułatwia życie. Ja mam egzamin niebawem.. trzeba to zdać wreszcie, bo wlecze się to za mną i wlecze...

[ Dodano: 09-07-2012, 09:11 ]
Ja to bym z co najmniej 15kg chciala zgubić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

09 lip 2012, 09:14

hejka
Ja to bym z co najmniej 15kg chciala zgubić :ico_noniewiem:
heh, pocieszę Cię, że ja to bym chciała ze 30... :ico_noniewiem:

Mad, a oświeć mnie jeszcze, co to jest ta zumba?

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 09:16

Aaa mialam jeszcze pisać że martwie się, bojeszcze okresu nie dostałam. Brzuch pobolew od 3 dni. Ale generalnie sporo spoźnienia juz ma... Aż strach pomyćleć, o ... :ico_olaboga: Ale wykluczam to całkowicie, bo się zabezpieczamy :ico_noniewiem: A z drugiej strony mozliwe że nie będzie regularnie, bo to mialby byc 3 okres po ciąży !?

[ Dodano: 09-07-2012, 09:17 ]
co to jest ta zumba?
Taniec zainspirowany połączeniem elementów tańców latynoamerykańskich oraz elementów fitness :-)

[ Dodano: 09-07-2012, 09:17 ]
że ja to bym chciała ze 30...
Ojjj to by super było i w moimprzypadku. Ale te 15-20kg byla bym zadowolona :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

09 lip 2012, 09:18

co do okresu to ja nie dostałam jeszcze po ciąży :ico_szoking: jakiś miesiąc temu wydawało mi się, że to to, bo takie plamienie było, ale na tym się skończyło, trwało to 1 dzień i 1 noc... :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”