Ja raczej na pewno poprzestane na 1 dziecku,na sama mysl o kolejnej ciazy mam ciarkinie wiem jak ja dlugo jeszcze wytrzymam, zalamka dla mnie totalna, nie wiem czy zdecyduje sie na drugie dziecko na dzien dzisiejszy nie mysle nawet o tym nie wiedzialam, ze tak ciezko mi bedzie
ja tezTak w ogole to wstalam lewa noga i zapomnialam Wam powiedziec DZIEN DOBRY!!!
Ja dokladnie tak robie,tylko do Asdy raz w tygodniu,a cala reszta przez internet.Wyszlam ostatnio do miasta i 2 razy zrobilo mi sie slabo,postawilam personel w 2 sklepach na rowne noginajlepiej to siedzialabym w domu by nikt na mnie nie patrzal,a ciagle musze cos zalatwiac ,
kochana skad ja to znam, moj tez mowi, przeciez niedawno robilas, jak ide gdzies na miasto troche polaze i musze szukac toalety, to troche uciazliwe, ale co zrobicArur mi ciagle mowi :no przeciez przed chwila sikalas!!!A przed wyjsciem z domu to juz sie sam upewnia czy aby na pewno bylam siku orzed wyjsciem
oj kochana ja tez bym chciala, ale to nie od nas zalezy, mam nadzieje, jednak, ze nasi synkowie zlituja sie nad nami i nie beda kazali na siebie dlugo czekacJezeli moj Kubus urodzi sie za 3 tygodnie to bedzie juz w terminie,bardzo bym chciala zeby to trwalo nie dluzej niz 37 tygodniJestem juz taka zmeczona
![]()
kochana ja te gorsze dni miewam juz od dwoch miesiecy, jestem rozdrazniona, bez powodu krzycze na meza, on pewnie ma mnie dosc, ale co ja na to poradze. Wiem, ze jak synka zobacze to wszystko mi przejdzie, ale do tego czasu musze jakos wytrzymac ale jest mi coraz ciezej, maly tak uciska mi na pecherz i jajniki i to niesamowity bol i na szyjke chyba tez uciska, bo az tak kuje mnie na dolePati85, dasz radę zobaczysz, może akurat masz gorsze dniA Twój syneczek wszystko Ci wynagrodzi
No dokladnie,a nawet jak juz zasne,to budze sie za kazdym razem jak chce sie na drugi bok przekrecic,bo przeciez musze pociagnac ten wielki brzuch ze sobamaly tak uciska mi na pecherz i jajniki i to niesamowity bol i na szyjke chyba tez uciska, bo az tak kuje mnie na dole
oj kochana, nie sposob sie nie obudzic przy przewracaniu na drugi bok, mnie tak boli, ze od razu wstaje i jecze z bolu, nie wiem czy to normalne zeby tak bolalo, musze spytac lekarza w poniedzialeka nawet jak juz zasne,to budze sie za kazdym razem jak chce sie na drugi bok przekrecic,bo przeciez musze pociagnac ten wielki brzuch ze soba
no wlasnie tez tak pomyslalam najpierw, ze najlepiej by bylo ubrac juz jak bysmy wrocili do domku ze szpitala i pewnie tak sie zrobi, bo po co ma sie kurzyc, prawda????a łózeczko najlepiej ubrać po przyjeździe ze szpitala tak mi sie wydaje bo po co ma sie kurzyć lepiej żeby dzidziuś położył sie do świeżutkiego łóziaoby było to juz jak najszybciej
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość