Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sie 2008, 11:40

Pati85, dasz radę zobaczysz, może akurat masz gorsze dni :ico_pocieszyciel: A Twój syneczek wszystko Ci wynagrodzi :-)

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

15 sie 2008, 12:01

nie wiem jak ja dlugo jeszcze wytrzymam, zalamka dla mnie totalna, nie wiem czy zdecyduje sie na drugie dziecko na dzien dzisiejszy nie mysle nawet o tym nie wiedzialam, ze tak ciezko mi bedzie
Ja raczej na pewno poprzestane na 1 dziecku,na sama mysl o kolejnej ciazy mam ciarki :ico_olaboga: Straszna jest ta koncowka :ico_zly: Nie spie,nie chodze,gruba jestem jak swinia,nerwowa a do tego sie k(*(*&^^&* ciagle martwie!!!!!!!Dobrze,ze Was mam ,bo bym chyba zwariowala,a tak wiem ze nie jestem sama :ico_sorki: Martunia,no to mialas cudowna noc :ico_szoking: Juz ja wiem co to znaczy bol glowy,mnie raczej w 2 trymestrze bolala kiedy jeszcze pracowalam ,czasami normalnie dzwonilam powiedziec,ze zostaje z tego powodu w domu :ico_olaboga: Tak w ogole to wstalam lewa noga i zapomnialam Wam powiedziec DZIEN DOBRY!!!

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sie 2008, 13:15

Czesc, to mozemy podac sobie raczki ja tez mialam noc do nonono :ico_zly: , tak mnie kopal,ze myslalam,ze brzuch mi rozerwie :ico_olaboga: do tego zgaga i chrapanie mojego ukochanego :ico_zly:
wy myslicie o drugiej ciazy :ico_noniewiem: mi ta jedna na co najmniej 10 lat wystarczy :ico_sorki: , najlepiej to siedzialabym w domu by nikt na mnie nie patrzal,a ciagle musze cos zalatwiac :ico_noniewiem: ,
Tak w ogole to wstalam lewa noga i zapomnialam Wam powiedziec DZIEN DOBRY!!!
ja tez :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

15 sie 2008, 13:28

najlepiej to siedzialabym w domu by nikt na mnie nie patrzal,a ciagle musze cos zalatwiac ,
Ja dokladnie tak robie,tylko do Asdy raz w tygodniu,a cala reszta przez internet.Wyszlam ostatnio do miasta i 2 razy zrobilo mi sie slabo,postawilam personel w 2 sklepach na rowne nogi :ico_noniewiem: Jezeli moj Kubus urodzi sie za 3 tygodnie to bedzie juz w terminie,bardzo bym chciala zeby to trwalo nie dluzej niz 37 tygodni :ico_olaboga: Jestem juz taka zmeczona :ico_noniewiem: Juz nie wspomne o tym sikaniu,co 5 minut.No przeciez nawet jak gdzies jedziemy autem,calkiem niedaleko,to trzeba szukac miejsca na moje sikanie :ico_placzek: Arur mi ciagle mowi :no przeciez przed chwila sikalas!!!A przed wyjsciem z domu to juz sie sam upewnia czy aby na pewno bylam siku orzed wyjsciem :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 13:32

Arur mi ciagle mowi :no przeciez przed chwila sikalas!!!A przed wyjsciem z domu to juz sie sam upewnia czy aby na pewno bylam siku orzed wyjsciem :ico_placzek:
kochana skad ja to znam, moj tez mowi, przeciez niedawno robilas, jak ide gdzies na miasto troche polaze i musze szukac toalety, to troche uciazliwe, ale co zrobic
Jezeli moj Kubus urodzi sie za 3 tygodnie to bedzie juz w terminie,bardzo bym chciala zeby to trwalo nie dluzej niz 37 tygodni :ico_olaboga: Jestem juz taka zmeczona :ico_noniewiem:
oj kochana ja tez bym chciala, ale to nie od nas zalezy, mam nadzieje, jednak, ze nasi synkowie zlituja sie nad nami i nie beda kazali na siebie dlugo czekac :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-08-15, 13:34 ]
Pati85, dasz radę zobaczysz, może akurat masz gorsze dni :ico_pocieszyciel: A Twój syneczek wszystko Ci wynagrodzi :-)
kochana ja te gorsze dni miewam juz od dwoch miesiecy, jestem rozdrazniona, bez powodu krzycze na meza, on pewnie ma mnie dosc, ale co ja na to poradze. Wiem, ze jak synka zobacze to wszystko mi przejdzie, ale do tego czasu musze jakos wytrzymac ale jest mi coraz ciezej, maly tak uciska mi na pecherz i jajniki i to niesamowity bol i na szyjke chyba tez uciska, bo az tak kuje mnie na dole :ico_placzek:

Awatar użytkownika
miszka

15 sie 2008, 13:41

maly tak uciska mi na pecherz i jajniki i to niesamowity bol i na szyjke chyba tez uciska, bo az tak kuje mnie na dole
No dokladnie,a nawet jak juz zasne,to budze sie za kazdym razem jak chce sie na drugi bok przekrecic,bo przeciez musze pociagnac ten wielki brzuch ze soba :ico_placzek: Trwa to pol godziny,budze przy okazji Artura,potem znow musze do toalety ze 4 razy.JEZU!Dramat jakis!Na szczescie nie jest tak goraco!Bo jeszcze by nam tego brakowalo :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-08-15, 13:43 ]
Ide gotowac smierdzacy obiad,bo dzis Artur do 2 pracuje :ico_noniewiem: Buziaczki!Do pozniej!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 15:01

:ico_noniewiem: jakas jestem dzisisj do tylu :ico_olaboga:
Tez bym chciala za 2 tyg juz urodzic...ale to zawsze jest na odwrot i pewnie przenosze :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 15:37

Ja juz poprasowlam ciuszki Erika, chcialam jeszcze poprasowac posciel, ale woda destylowana sie skonczyla wiec na dzisiaj dosc :-D

Mam do Was pytanko- kiedy bedziecie stroily lozeczka???? Chodzi mi o zalozenie juz poscieli, ochraniaczy i w ogole, bo ja wlasnie sie zastanawiam :ico_noniewiem: mysle, ze jeszcze za wczesnie, gdzies pewnie we wrzesniu, nie??? A co z podusia, bedziecie uzywaly czy na poczatku nie, bo moja polozna powiedziala, ze bedzie mi nie potrzebna na razie :ico_noniewiem: a ona jest taka plaska i wlasnie sie zastanawiam :ico_noniewiem:
a nawet jak juz zasne,to budze sie za kazdym razem jak chce sie na drugi bok przekrecic,bo przeciez musze pociagnac ten wielki brzuch ze soba :ico_placzek:
oj kochana, nie sposob sie nie obudzic przy przewracaniu na drugi bok, mnie tak boli, ze od razu wstaje i jecze z bolu, nie wiem czy to normalne zeby tak bolalo, musze spytac lekarza w poniedzialek

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

15 sie 2008, 15:53

czesc dziewczynki! tak sobie czytam i sie smieje sama do siebie to dziś wszystkie miałyśmy super noc-ja zbudziłam sie zlana potem i bylo mi tak duszno ze nie mogłam oddychać :ico_placzek: też już mam dość,nie przypominam sobie abym tak źle znosiła pierwszą ciąże albo jest tak jak sie mówi że to szybko sie zapomina i cud narodzin i dzidziuś w domu wszystko wynagradza!!! :-)
właśnie skończyliśmy jesc obiadek-też mi sie zachciało żurka,i gotowałam go do tej pory :ico_noniewiem:
a propo podusi to z tego co wiem to na początku sie jej nie kładzie ,wkłada sie tylko coś pod materacyk aby główka była wyżej

[ Dodano: 2008-08-15, 15:56 ]
a łózeczko najlepiej ubrać po przyjeździe ze szpitala tak mi sie wydaje bo po co ma sie kurzyć lepiej żeby dzidziuś położył sie do świeżutkiego łózia :ico_haha_02: oby było to juz jak najszybciej :ico_brawa_01: :ico_dziecko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 16:03

a łózeczko najlepiej ubrać po przyjeździe ze szpitala tak mi sie wydaje bo po co ma sie kurzyć lepiej żeby dzidziuś położył sie do świeżutkiego łózia :ico_haha_02: oby było to juz jak najszybciej :ico_brawa_01: :ico_dziecko:
no wlasnie tez tak pomyslalam najpierw, ze najlepiej by bylo ubrac juz jak bysmy wrocili do domku ze szpitala i pewnie tak sie zrobi, bo po co ma sie kurzyc, prawda????

A co do podusi, to jednak jej ie uzywac, dobrze, to schowam i poczeka :-D a mozna pieluszke flanelowa podkladac pod glowke do lzeczka czy to za nisko by bylo :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”