Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

14 sty 2009, 20:54

margarita83, ja jestem zarejestrowana na 19 stycznia... :-/ i będe się musiała nieżle sprężać bo tego samego dnia z Emi na szczepienie jestem uwmówiona :-/

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ZA nowy zakup....

shoo, do jutra!!!!

Pewnie jak zwykle będe pierwsza :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-14, 20:00 ]
A tak w ogóle to Emila znowu mi odwala cyrki przy jedzeniu,nie chce jeść wcale... :-/
Chyba wyłażą jej te zęby u góry...ale pewności nie mam :-/
Marudzi konkretnie :ico_olaboga: i ciągle ryczy....dobrze że mąż w domu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 21:02

IWONA - nooo, widzę, że wszystkie dzieciaczki juz sobie radza z wlasnym jedzonkiem, czyt. mlekiem :) Paulinka śliczna i tez wyglada na tym zdjeciu jakby miala rude brwi - moja Su tez tak czasem ma :)

MARGARITA - super, ze bylas u gina, swietnie, ze wszystko ok... no i czekam na foty nowej fryzurki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ty hieno allegrowa - czatowałaś, czatowałaś i upolowalas kurteczke :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

SHOO - bravo dla Jaspiego za samodzielnosc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: (tez chodzi o te butelke), widze, ze Tatus karmil... :) Fajna pozycja :) a spodenki Zuziowe uprał tata :)

[ Dodano: 2009-01-14, 20:06 ]
JAGNA - przykro mi, ze Emi znowu nie ma apetytu... moze rzeczywiscie znowu zabkuje... trzeba miec nadzieje, ze takie zachowanie nie potrwa dlugo :)

KAMILKO - daj znac co z Hubciem, bo sie martwimy... :ico_placzek:

aaaa, SHOO - ściagnbal mi się w nocy "Slumdog...", ale ma tylko angielskie napisy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: no więc na razie nic z oglądania, bo mój pan nie zna angielksiego, a przeciez nie bede mu tłumaczyc podczas filmu...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

14 sty 2009, 21:07

Ja też się zawijam .....

Mała mnie troche styrała...i czuję się do niczego.

Dobranoc...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 21:07

zdjęć nie mogę załadować, fotosik nie dziala :ico_placzek:
Jagna30, mam nadzieję że pójdziesz.
Co do jedzenia to Maja też je bardzo licho teraz

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 21:27

MARGARITA - widzialam fote na N-K :) Podcielas chyba wloski i zmienilas kolorek, tak?? Bardzo ladnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 21:34

Gie, kolorek nie, ale podcięłam owszem :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-01-14, 20:35 ]
na fotosikna nie mogęwrzucić :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 21:36

a wydaje sie, ze na tych zdjeciach z chrztu (od fotografa) i na tym nowym masz inny kolor... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 21:38

no to tylko się wydaje
cały czas mam aksamitny brąz z poli color brilans (nie wiem jak sie pisze)

[ Dodano: 2009-01-14, 20:39 ]
Znamie Majkowe z tyłu główki
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-14, 20:43 ]
Niunia w bujaczku
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-14, 20:48 ]
A to co mój Gupieloczek wyprawia w bujaczku :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-14, 20:52 ]
Niunia z butelką
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-14, 20:54 ]
Nowa fryzurka :-D
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-14, 20:56 ]
Ponieważ nikogo nie ma zmykam sieumyć i nynki, dobranoc :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 22:53

MARGARITA - dobranoc, ale ja i tak do Ciebie napisze... :-D :-D

znamie Majki - takie samo jak Su, ale kiedy była dużo młodsza... teraz to jej prawie zniknelo calkowicie, ma tylko takie ledwo widoczne plamki i nie takie duże jak kiedys... Pewnie wszystkim naszym dzieciaczkom znikna te znamiona predzej, czy pozniej... :ico_sorki: :ico_sorki: myslicie, ze to od lezenia??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
A uszka Mai rzeczywiscie sa troche odstajace, ale widze to dopiero na tym zdjęciu, gdzie widac je od tyłu... zakładasz Jej ciągle tę opaske?? Ale moim zdaniem są słodziuchne :)

Ale to, co Majka wyprawia w bujaczku, to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Gdyby nie to zabezpieczenie, to pewnie by Ci z niego wyszła i poszła robić te swoje gwiazdy i szpagaty!!!! Nieźle, naprawdę imponujące... Moja grzecznie leży na macie i siedzi w bujaczku, może tylko czasem podnosi nieco tułów do góry, jakby chciała wstać... ale to nic w porównaniu z Majką... niezła jest, naprwdę... aż się boję pomyśleć co będzie jak Ci zacznie raczkowac... :-D :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Frzyzurka ładna, ale to chyba tylko podcięcie włosków, tak?? Nic całkiem nowego?? Myslalam, ze zaszalejesz i np. obetniesz wloski calkiem na krótko, albo zrobisz sobie afro, czy cos w tym stylu... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-14, 22:05 ]
KAMILKA - co z tym Hubciem... pisz, bo ja tu zwairuje...

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

14 sty 2009, 23:26

Witam kobietki a wiec pisze o co chodzi :
bylismy u lekarza i jest ok jest zdrowy ale .......hubcio od urodzenia charczy doktorka powiedziala ze to wiodkosc krtani i mowila ze z tego wyrosnie ale dzis powiedziala ze on juz troszke podrosl i ze zaleci badanie laryngologiczne i ze w bydgoszczy ma jechac do szpitala na obserwacje zwiazana z ta wiodkoscia czy napewno to jest wiodkosc w przyszlym tyg mam podejsc po skierowanie i zobaczymy oczywiscie ze bede z nim tam samego go tam nie zostawie :( ale taks ie boje ze :ico_szoking: mam miec pod znieczuleniem robione jakies badanie w gardziolku :( a tam jestesmy kierowani tez zeby puzniej nie mial problemow z pluckami i bezdechem :( bo dr mowila ze u niego ciezko jest rozpoznac zcy on jest chory czy nie bo ma od urodzenia kaszel krtaniowy taki szczekajacy i po mimo antybiotykow nie schodzi mu kaszel on gardlo ma zdrowe katar mu mija ale ten kaszel ma wiec chca sprawdzic co jest :( boje sie bo bede tam sama :( nie mam tam nikogo maz nie bedzie mogl przyjezdzac i nikt z rodziny tez nie bo mama pracuje tesciowa i tesc tez i bede sama :(jutro wam poodpisuje bo juz dzisiaj nie mam sily

dzis bylam zalatwic slub i chrzciny opowiem wam jutro co sie stalo powiem tylko ze mamy zalatwione na 7marca jutro opisze czemu :( :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-14, 22:27 ]
ide spac bo jestem wykonczona padam z nog :( :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko: do jutra

[ Dodano: 2009-01-14, 22:29 ]
Jagna nie wiem do jakiego wiem tylko ze u nas nie ma tego odzialu i dlatego w bydgoszczy :(

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”