MARGARITA - dobranoc, ale ja i tak do Ciebie napisze...
znamie Majki - takie samo jak Su, ale kiedy była dużo młodsza... teraz to jej prawie zniknelo calkowicie, ma tylko takie ledwo widoczne plamki i nie takie duże jak kiedys... Pewnie wszystkim naszym dzieciaczkom znikna te znamiona predzej, czy pozniej...

myslicie, ze to od lezenia???
A uszka Mai rzeczywiscie sa troche odstajace, ale widze to dopiero na tym zdjęciu, gdzie widac je od tyłu... zakładasz Jej ciągle tę opaske?? Ale moim zdaniem są słodziuchne :)
Ale to, co Majka wyprawia w bujaczku, to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!!

Gdyby nie to zabezpieczenie, to pewnie by Ci z niego wyszła i poszła robić te swoje gwiazdy i szpagaty!!!! Nieźle, naprawdę imponujące... Moja grzecznie leży na macie i siedzi w bujaczku, może tylko czasem podnosi nieco tułów do góry, jakby chciała wstać... ale to nic w porównaniu z Majką... niezła jest, naprwdę... aż się boję pomyśleć co będzie jak Ci zacznie raczkowac...
Frzyzurka ładna, ale to chyba tylko podcięcie włosków, tak?? Nic całkiem nowego?? Myslalam, ze zaszalejesz i np. obetniesz wloski calkiem na krótko, albo zrobisz sobie afro, czy cos w tym stylu...
[ Dodano: 2009-01-14, 22:05 ]
KAMILKA - co z tym Hubciem... pisz, bo ja tu zwairuje...