Mówisz i masz...tak dla przypomnienia z góry dziekujemy

U nas nocka w miarę ok. Wstawałam parę razy ale tylko dałam smoka i był spokój, więc ogólnie sie wyspałam

Mówisz i masz...tak dla przypomnienia z góry dziekujemy
kochana moja trzymaj się , przy takich srodkach ostroznosci to Natalka napewno nie załapie od ciebie nicLedwo zyje,w nocy mialam temperature 39,5 Malo nie umarlam,chodze w masce chirurgicznej na buzi,zeby zminimalizowac ryzyko zarazenia Natalki,ale cholera wie czy to cos da
Oj miszka bardzop dobrze cie rozumiem. Moja mamaa mieszka piętro niżej i naprawde baaardzo dużo mi pomaga, jestem jej mbardzo wdzięczna. Ale... no własnie często bardzo często sie kłocimy (moze przegadujemy) co do jedzenia Zuzi. Począwszy od karmienia piersią jak nie chciałam jeść nabiału (Madzia miała bardzo dużą skazę białkową, która doprowdziła do odwodnienia i oczywiście pobytu w szpitalu) to było żle az do gotowania zupek, czy podawania słoiczków. Ale ja sie nie przejmuje tylko robie swoje i mówie jej ze wychowała czworo dzieci i miała "swoje 5min" a teraz moja kolejW ogole wczoraj tak sie strasznie zle czulam,ze poklocilam sie z moja mama,bo probuje mi wmowic ze solenie i slodzenie jest dla takiego malego dziecka ok,bo ona nas tak wychowala.Wiec uslyszala ze nie mam zamiaru karmic dziecka jej przedpotopowymi metodami z przed 30 lat.Bo ja dzieki jej karmieniu mam tendencje do tycia i prochnice od dziecka : Myslalam ze mnie to ominie,ale juz mnie w**** jak ktos mnie uczy jak mam wychowywac swoje dziecko
Ledwo zyje,w nocy mialam temperature 39,5
wiem widziałam twoj komentarz. No widzisz ja tez jej napisałam ze to za wczesnie, a tak to jest ile lekarzy tyle opinii. Tak samo było z bioderkami i podwujnym pieluchowaniem. Niektorzy w ogole tego nie stostuja a inni tak. My jeszcze pieluchujemy do 5 miesiaca chociaz na usg wszystko było oki, ale profilaktycznie kazali nosic do 5 miesiaca.bylam na listopadowkach i przeczytalam posta ani i normalnei w szoku bylam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość