hello witam wieczorkiem nas włąsnei zsypauje wiec ja dopiero ze spacerku z maluchem wróciłam, poszlismy odsniezac z dziakiem przed domem i oczywiscie trzeba było na saneczki wyskoczyc, ale pogoda super biało w koło i dalej sypie az miło
zapraszam jak ktos ma ochote na bałwanka
Widze ze tu jzu temacik porodów, aj tez mam w sumie dylemat bo u mnie w miescie tylko jeden szpital i włąsnie tam rodziłam i w sumie zle nie było ale troche przeszkadzało mi ze nie mozna na sale wchodzic na odwiedziny wiec jak ktos przychodził to ja musiałam malucha zostawic i sama isc do sali odwiedzin

niby to tylko dwa dni ale zastanawiam sie nad szpitalem w opolu tylko ze to od nas 70 km wiec kawałek jest

zobaczymy moze blizej porodu sie sytuacja sama rozwiaze
JA chodizłam do szkoły rodzenia i polecam bo fajne dziewczyny mozna poznac ja z jedna do tej pory mam kontakt

u nas akurat było przy szpitalu za darmo w sumie trzeba było cos ok. 50 zł zapałcic za materiały wiec nie duzo a warto bo zawsze to fajnie sie z takimi brzucholkami innymi spotkac
Co do imion to w sumie mamy wybrane dwa dla chłopaca: Adaś i Krzyś ale jeszcze zdecydwoani nie jestesmy, a co do dziewczynki to pomysłów brak