Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 lip 2009, 16:17

dziewczyny a macie jakies wiesci od AsiNL? bo do mnie nic nie pisała :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

15 lip 2009, 17:38

Marcia wcześniej pisałam z Anią, że miały się spotkać ale pogoda nie dopisuje. Ale wszystko w porządku.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 lip 2009, 18:18

oki dzieki za info :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

15 lip 2009, 18:34

Ależ nie ma za co :-D

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2009, 18:42

Jestem spowrotem :-D
Bylam na zakupach,myslalam ze do chaty nie dojde,taki skwar :ico_sorki: :ico_sorki:
Ola oczywiscie naciagnela mnie na kolejna zabawke,musze sie nauczyc jej czasem odmawiac bo zbankrutuje :ico_olaboga: :ico_sorki: :ico_sorki:
Zaraz bede szamac kolacyjke,dzis pizza,ktoras chetna?? :-D

[ Dodano: 2009-07-15, 19:29 ]
No i co tu takie echo?? :ico_szoking: :ico_szoking:
Gdzie was wywialo??

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2009, 21:00

kati84, no niestety kobiety gdzieś wywiało i nie mam pojęcia gdzie :583: :583: aż jestem w szoku bo nigdy tak pusto tutaj nie było.
musze sie nauczyc jej czasem odmawiac bo zbankrutuje :ico_olaboga: :ico_sorki:
oj tam matka nie przesadzaj jakieś przyjemności dziecku się należą co nie ;-)
Ja właśnie wybieram się do pierzynkowa bo oczy mi się kleją jak nie powiem co ;-)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

15 lip 2009, 23:12

witam
wpadłam na nocną zmianę,ale chyba nie mam po co skoro tu nikogo nie ma :ico_szoking: :ico_szoking:
nazrywałam już porzeczek i jutro będę robić soczek :-D jeszcze nie wszystkie oberwane więc jak będzie mi się chciało to jutro jeszcze dorwę i zrobię więcej :-D a co mi tam :ico_oczko:
powiem wam,że jestem cholernie wkurzona na bratową A :ico_zly: tak to jeszcze chyba nikt mnie nie wku***** jak ona :ico_zly: nie lubię jej od samego początku jak się poznałyśmy,ale starałam się znieść jej towarzystwo :ico_sorki: ale parę dni temu przegięła na maksa :ico_zly: powiem o co chodzi,otóż mój tam poszedł bo pomaga bratu przy robieniu szopy na drzewo,zrobili sobie przerwę i mój poszedł na chwilę do bratowej i akurat jej synek się obudził i wołał od razu "mama",no to mój się pochwalił,że jak Hania wstaje to woła "tatuś" (ja dodam,że najczęściej wtedy gdy jest rano w domu),a wiecie co ona mu na to odpowiedziała - jakbym miała taką wredną matkę to tez bym wołała ojca :ico_zly: :ico_zly: jak ona może oceniać mnie jaką ja jestem matką :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_zly: i do tego mój nic jej na to nie odpowiedział :ico_zly: nie wiem skąd ona bierze takie wnioski jak widzi nas bardzo rzadko mimo że mieszkamy na wsi parę domów od siebie i nie wie jak ja się opiekuję Hanią,a jak się widzimy to mała zawsze u mnie na kolanach i się bawimy :-D mój powiedział żebym to olała,ale ona tym razem przegięła :ico_nienie: znosiłam jej docinania i obgadywanie na boku,ale tym razem jej nie odpuszczę :ico_nienie: :ico_nienie: nie ma prawa mnie oceniać :ico_nienie: :ico_zly: pewnie za szybko jej nie zobaczę,ale niedługo szykują się imieniny jego drugiej bratowej (mojej imienniczki) to pewnie zrobią jakiegoś grilla,a wtedy jak się spotkamy to przy wszystkich - nie na osobności :ico_nienie: :ico_nienie: tak jej wygarnę,że pójdzie jej w pięty a nawet w ziemię :ico_zly: mam dość już tej wrednej suki i teraz dam jej popalić :ico_brawa_01: jeszcze jak mój powiedział,że będziemy czereśnie oboje zrywać,a potem je będę wsadzać w słoiki to ona na to,że jak ja to porobię jak ja nigdy na nic czasu nie mam :ico_zly: teraz to nie mam czasu,a wcześniej to miałam go aż nadto,że mówiła,że nic nie robię :ico_puknij: :ico_zly: :ico_zly: normalnie podeszłabym i zabiła,ale szkoda ziemi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-07-15, 23:15 ]
ale wam tu smucę,ale komus trzeba się wygadać :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 lip 2009, 23:19

ja jestem ;) wpadłam tu bo u nas na grudnióweczkach i stycznióweczkach jakaś dziwna cisza :( i nie ma z kim popisać a chciałoby się...

aniawlkp86 przeczytałam co napisałaś...i sama bym komuś włosy wyrwała gdyby o mnie tak powiedział, choć dziecka oczekuję w styczniu...

można kogoś lubić lub nie, można wyrażać swoje zdanie ale nie osobom trzecim i nie za plecami i to jeszcze dotyczące kwestii rodzicielstwa, jak się nie ma podstaw ku temu :ico_zly: masakra normalnie!

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

15 lip 2009, 23:37

anusiek cześć :-)
mogę wiele odpuscić ale nikt nie będzie mówił jaką jestem matką :ico_nienie: :ico_zly:
właśnie nie mając do tego podstaw :ico_zly: ona niestety ma już taki charakter,że wywyższa się nad wszystkimi,wszystkim chciałaby rządzić i w ogóle uważa się za najmądrzejszą i najlepszą osobę na świecie :ico_puknij: :ico_puknij: ona chyba rzeczywistość pomyliła :ico_puknij:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

16 lip 2009, 08:21

Dzien dobry :-D
Korzystajac z okazji ze Zuzia chwilowo spi a ja i tak musze nad nia siedziec bo co sie rusze to juz cos jeczy :ico_oczko: zagladam do was :-D
Nie doczytam was bo zanim skoncze to sie obudzi :ico_oczko:
aniawlkp86, twoj post przeczytałam! No bratowa A jakas nienormalna :ico_puknij: :ico_puknij: Ale nie warto sie przejmowac, tylko Twoj A powinien jej przez łeb palnac porzadnie i moze zmadrzałaby :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”