witam
wpadłam na nocną zmianę,ale chyba nie mam po co skoro tu nikogo nie ma
nazrywałam już porzeczek i jutro będę robić soczek

jeszcze nie wszystkie oberwane więc jak będzie mi się chciało to jutro jeszcze dorwę i zrobię więcej

a co mi tam
powiem wam,że jestem cholernie wkurzona na bratową A

tak to jeszcze chyba nikt mnie nie wku***** jak ona

nie lubię jej od samego początku jak się poznałyśmy,ale starałam się znieść jej towarzystwo

ale parę dni temu przegięła na maksa

powiem o co chodzi,otóż mój tam poszedł bo pomaga bratu przy robieniu szopy na drzewo,zrobili sobie przerwę i mój poszedł na chwilę do bratowej i akurat jej synek się obudził i wołał od razu "mama",no to mój się pochwalił,że jak Hania wstaje to woła "tatuś" (ja dodam,że najczęściej wtedy gdy jest rano w domu),a wiecie co ona mu na to odpowiedziała -
jakbym miała taką wredną matkę to tez bym wołała ojca

jak ona może oceniać mnie jaką ja jestem matką

i do tego mój nic jej na to nie odpowiedział

nie wiem skąd ona bierze takie wnioski jak widzi nas bardzo rzadko mimo że mieszkamy na wsi parę domów od siebie i nie wie jak ja się opiekuję Hanią,a jak się widzimy to mała zawsze u mnie na kolanach i się bawimy

mój powiedział żebym to olała,ale ona tym razem przegięła

znosiłam jej docinania i obgadywanie na boku,ale tym razem jej nie odpuszczę

nie ma prawa mnie oceniać

pewnie za szybko jej nie zobaczę,ale niedługo szykują się imieniny jego drugiej bratowej (mojej imienniczki) to pewnie zrobią jakiegoś grilla,a wtedy jak się spotkamy to przy wszystkich - nie na osobności

tak jej wygarnę,że pójdzie jej w pięty a nawet w ziemię

mam dość już tej wrednej suki i teraz dam jej popalić

jeszcze jak mój powiedział,że będziemy czereśnie oboje zrywać,a potem je będę wsadzać w słoiki to ona na to,że
jak ja to porobię jak ja nigdy na nic czasu nie mam 
teraz to nie mam czasu,a wcześniej to miałam go aż nadto,że mówiła,że nic nie robię

normalnie podeszłabym i zabiła,ale szkoda ziemi
[ Dodano: 2009-07-15, 23:15 ]
ale wam tu smucę,ale komus trzeba się wygadać