dzięki dziewczyny
Wiec kto wie ,co bedzie za jakis czas dluzszy badz krotszy,jedno wiem,nawet jak bedzie wpadka,to bedziemy sie cieszyc :)
zgadza się. ja też zawsze mówiłam że chcę dwójkę dzieci, ale przecież gdyby się trzecie pojawiło tak samo mocno bym je kochała
Shiva, sliczna foteczka, widze, ze u Was lato w pelni... u nas temperatury nie przekraczaja juz 20 st. i pochmurnie co dnia. A Ty jaka szczuplusia, wrocilas pewnie do figurki sprzed ciazy.... ja brzucha juz nie odslonie, ciagle naciagam koszulke w dol, zeby nie bylo widac mojego arcybrzydkiego pociazowego brzucha...
dziś na szczęście chłodniej, bo te upały powyżej 30 stopni już wykańczały wszystkich

A co do figurki to nie jest tak do końca, bo nadal mam +6 kg od stanu sprzed ciąży, z tym że wtedy byłam za chuda... Ale brzuszek mam nadal, z tym że się nim nie przejmuję
Kiara nadal wszystko gryzie, a szczegolnie upodobala sobie mnie...
he he he u nas to samo
ja tez nie mowie nie co do 3 dziecka, i ciuszki trzymam, ja mowie ze przed 20-stka 1 dziecko bylo, przed 30-stka 2 a przed 40-stka chyba bedzie 3

bardzo mądrze wykombinowane

synek konczy 8 lat, impreze mamy w piatek

dużo zdrowia i radości
msciwa babeczka rosnie, taka mala a rozumie
he he he
moja kluska juz sie podciaga w lozeczku,a jak ja postawie to potrafi juz sie na nozkach troche utrzymac

przy oparciu oczywiscie..ale jescze na paluchach staje.

super, wielkie gratulacje
Ja dziewczyny fioła dostanę...chodzę i rozmyślam o domu dla nas...niby jesteśmy umówieni z architektem ale kasy na dom nie mamy. Mąż twierdzi że coś trzeba robić...ale ja się napaliłam przez oglądanie tych projektów

doskonale Cię rozumiem, chciałabyś mieć swój wymarzony domek. Trzymam kciuki by się Twoje marzenie ziściło
[ Dodano: 2010-08-18, 16:44 ]
A tu fotka dosłownie sprzed godziny

Justynka robiąca "porządki" na półce