ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2008, 14:07

Gabrysiu, ja tez nie wiedzialam i kiedys zapytalam lekarza, ktory powiedzial zeby nie dawac dziecku syropkow czy witamin w kaszce dlatego nie daje... ostatnio Maja zamiast brac witaminy je mandarynki i jablka, ale musze chociaz to jej dawac bo na widok kropelek czy syropow jest histeria...

A z tesciowa to nic powaznego - tak mi powiedzial lekarz... ona z kolei twierdzi ze to cos powaznego z sercem... ona juz taka jest uwielbia lekarzy i nowe choroby...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2008, 14:54

Rozumiem, że teściowa lubi sobie dodawać chorób
Oj tak Gabrysiu, ma jak twierdzi kilka chorób+ depresja :ico_puknij:

Ja to nawet juz sie nie denerwuje ale wkurzają mnie takie sytuacje jak wczoraj - zamieszanie, zabrali ja do szpitala, ja wracam pędem do domu a jak sie okazuje to nic takiego... Lekarz nawet mi powiedzial,ze Piotrka matka to osoba, ktora wrecz wyczekuje na zawał lub wylew a powiedzial to przy niej wiec bardzo dobrze, moze wreszcie sie uspokoi troche i przestanie wymyslac...

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

15 sty 2008, 14:54

Oskar na szczescie tz je duzo owocow wiec licze na to ze one i vibovit na razie starcza :ico_haha_01:

dzis spacerowalismy 3 godziny, pogoda piekna , sloneczna i nawet ptaszki spiewaja :ico_haha_01: w styczniu hehe

dopiero po 13 do domu wrcialm z mysla ze Oski bedzie spal a on gdzie tam! lata i sie bawi i ma w nosie spanie :ico_olaboga: , to ciekawe o ktorej zacznie sie chisteria ze zmeczania :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 sty 2008, 15:06

Witajcie u nas ostatnie dwie nocki nie najgorsze maly calkiem ladnie spal.

Ale dzisiaj rano obudzil sie z goraczka 38 stopni nie chcial nic jesc a potem wypil troszke mleczka i zaraz zwrocil wiec pedem do lekarza i okazalo sie ze to angina i znow antybiotyk tym razem jednak upomnialam sie o ochrone dla niego zeby znowu nie dostal biegunki. Jest strasznie marudny wiec spadam i pozdrawiam wszystkich

Awatar użytkownika
Natashka

15 sty 2008, 15:12

biedny Pawelek, oby szybko mu przeszlo :ico_olaboga: wstretna angina....

tfu tfu odpukac nas juz od listopada nic nie emczy nie liczac mnie z tym przeziebieniem po swietach, a w listopadzie maly jak sie zaziembil to tez tylko syropki bral, antybiotyku nie trzeba bylo, na wielkie szczescie :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:

w sumie to wszystko przez ta pogode, bo cieplo cieplo i nagle morz, za chwile znowu cieplo i takw kolko... dla organizmu takie zmiany tez sa zle i niekorzystnie wplywaja na zdrowko

a co teraz najgorsze! znowu plaga grypr zoladkwej panuje wiec sie strzezcie kochane :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

15 sty 2008, 15:48

znowu plaga grypr zoladkwej panuje
oj to jest najgorsza plaga :ico_olaboga:
zdrówka dla Pawełka :ico_sorki: :-)
U nas na szczęście jakoś Michałek odpókać :ico_oczko: miał raz tylko antybiotyk w maju, jak miał zapalenie gardła, a ostatnio to tylko lekkie przeziębienia go łapią :ico_sorki:
Iwonko ja teściową mam podobną :ico_olaboga: jak przyjedzie do nas to nawet z wejścia nie zapyta jak Michałek się ma, tylko swoje choroby wylicza :ico_olaboga: i ciągle się na wszystko uskarża, ja wszystko rozumiem,ale jak wiedziała nawet,że Michałek był chory to nawet nie zadzwoniła , z resztą nigdy do nas nie dzwoni, za chytra jest :ico_puknij: :-D a my to mamy się nią przejmować :ico_oczko:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2008, 15:57

Martynko, moja tesciowa to jest po prostu UNIKAT... napisze pozniej.

Awatar użytkownika
tyna

15 sty 2008, 15:59

po prostu UNIKAT.
:-D hi hi to Wy macie prawdziwy skarb :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 sty 2008, 16:20

Na szczescie jakos ladnie zjadl zupke oby tak dalej to nie bedzie zle tylko strasznie marudny i placzliwy jest :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Natashka

15 sty 2008, 17:23

Oskar tez na szczescie tylko raz mial antybiotyk i tez w maju jak Michalek :ico_haha_01:
wtedy co lezal w szpitalu moj bidulek a poki co byl tylko przeziebiony, ale oby i tego bylo malutko :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Iwonko to tesciowa Unikat hehe wyjatkowa przynajmniej
moja za to tylko duzo potrafi mowic a nic nie robi, wciaz opowiada jak to teskni za Oskim, ale zevy tylek ruszyc do nas to po co :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”