Ciesz sie ze masz tak od czasu do czasu, bo ja mam tak codzienniejestem tak zakręcona że szok
No i gdzie podzialas te kilogramy?? Bo na zdjeciu to wygladasz tak chudziutko!!Z Krystiankiem przytyłam 26 kg
ja tez musze kupic ten zel na dziaselka, chcialam dzisiaj ale jak bylam na spacerku to apteka byla juz zamknietaSmarowalam mu tez zelem dziaselka bo moze od tych zabkow jest taki marudny.
no to brawa dla KrystiankaJestem wyspana
hahahah ja dokladnie sobie mowie to samo, ze ten wystajacy brzuch po porstu czeka na ponowne rozciagniecie sieOdchudzać sie nie będę bo chcę mieć jeszcze co najmniej jedno dziecko i znów przytyję więc mi sie to nie opłaca![]()
![]()
![]()
no to brawa i dla Kacperkasłuchajcie moje dziecko mnie dziś baaardzo zaskoczyło,mieliśmy tylko jedna pobudkę w nocy o 5
to znaczy ze ja cos pomylilam??? wydawalo mi sie ze tak podalas, ale ok juz zmieniamEVE jak będziesz miała chwilkę czasu to napisz, że Krystianek jak się urodził to miał 58cm a nie 53 bo mąż to zauważył i się burzy![]()
![]()
i dobrze mu takPotem w domu rzucal jakies komentarze w stylu: "Jak sie nie umie jezdzic to sie nie jedzie jak jest pelno lodu"
Od 14 dni stosuje kuracje Body Art Ireny Eris, drogie gowienko, ponad 100 zl ampulki plus krem 80 zl i do ujedrnienia biustu 75 zl ale naprawde jestem w szoku bo widac duuuze efekty. Ciesze sie , bo jak byc grubszym to przynajmniej nie pofaldowanym
najwazniejsze ze wszystko dziala, kurde ale ja wiem ze nawet gdybym kupila te specyfiki to braklo by mi systematycznosci a bez tego nie ma co oczekiwac super efektowPotem w domu rzucal jakies komentarze w stylu: "Jak sie nie umie jezdzic to sie nie jedzie jak jest pelno lodu"
Dzięki wielkieagnieszka, ania jeśli chodzi o te ulge to należy sie wszystkim ktorzy zapłacili min, 1145,08zł podatku, ten podatek jest na picie 11 ktory dostaje sie z pracy, rubryka 39 "zaliczka pobrana przez płatnika". Jesli dziecko urodziło sie nawet pod koniec roku 2007 to rodzice moga odliczyc cała kwote.
no faktycznie my byliśmy też nad morzem na spacerku, niestety Daruś nic nie widział, bo spał cały czaspogoda normalnie super,wiosnatak cieplutko.
to ja już nic nie rozumiemzaliczka pobrana przez płatnika
Aha i nauczył sie już z niekapka pić
Myslisz ze ja Ci uwierze?? Laska nadal jestes, na tej fotce w podpisie to poprostu bomba!! Zmienilas fryzurk, znaczy sie podcielas wloski czy sie mi zdaje?? No a Nelcia piekna jak zwykle o Zuzi to juz nie wspomne!!Jak Dominika u nas byla 25 listopada to ja normlanie laska bylam, teraz mi brzuszka przybylo
Ale ja glupia jestem, bo Ty tak o tej firanie a ja sie przygladalam od razu na okno za wami co z nia nie tak. Idiotka w Norwegii mieszka gdzie firanek nie maja to nie moze od razu zajarzyc o co biega... A teraz tak sie domyslam ze to o Nelkowa fryz chodzitroszke "firana" nie przyczesana, ale cooo taaam....
To moze ja mojego tez zostawie na chwile samego?? Tylko u nas chyba by bylo odwrotnie, kebaby, jajecznica na boczku itd. A rowerek mamy tylko nie ma na nim kiedy pedalowacmezu mowi ze schudl juz 10 kig,
Powaznie?? A ja Ci powiem ze jak byl Maly to widzialam podobienstwo do Krzyska, a teraz widze do siebie, no i inni tez twierdza ze jest coraz bardziej podobny do mniecaly tatulek sie z niego robi
Wielkie brawa dla Krystianka!! Super! Nie wiem cos sie mi wydawalo ze na niekapku pisze 6 miesiecy+... Masz wlasnie taki i zaczelas wczesniej uzywac czy w PL sa takie od 4 miesiaca?? Slyszalam ze fajne sa te kubeczkinauczył sie już z niekapka pić. Sam sobie trzyma i pije
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość