Hejka Dziewczyny, ale się rozpisałyście

Postaram się poczytać co u Was póki mój malutki szaleniec śpi
[ Dodano: 2010-08-19, 13:46 ]
Rybka, ale Zuzieńka śliczna i widać, że bardzo pogodna z niej dziewczynka
Jeśli chodzi o ta moją pracę, to muszę zrezygnować z obecnej, nie mam wyjścia, bo na wychowawczym można pracować jedynie, gdy praca ta umożliwia osobistą opiekę nad dzieckiem, a niestety tak by nie było. Także mam jeszcze chwilę na zastanowienie, ale zamierzam do poniedziałku podjąć decyzję (od środy mam iść na 3-dniowe szkolenie), bo gdybym się nie zdecydowała jednak, to muszą inną osobę przyjąć.
Co do mleka krowiego, to ja kilka razy dałam jej trochę. O dziwo Wika nie zareagowała na nie źle, może ta alergia jej już przeszła, bo od jakiś 2 miesięcy daję jej ze 2 razy w tyg. jogurt i tez jest wszystko dobrze.
leona, witaj po przerwie

Super, że chrzciny się udały. W ogóle zdolny chłopak z Marcelka

Chyba nie dane mi było zobaczyć jak Marcel wyglądał w garniturku, o którym piszą dziewczyny

Nie wiadomo czy tylko Marcel nie ma ząbków, może jeszcze Adaś Pruedence?
anusiek, ale Twój synuś jest uroczy

Zwłaszcza to ostatnie zdjęcie jest boskie. A faktycznie na tym zdjęciu z tatusiem wygląda na bardzo długiego

Długo te bakterie się trzymają Piotrusia

Czyli Piotruś wcale nie jest taki długi, Wika w takim razie jest najdłuższa

Trzymam kciuki żeby znalazło się rozwiązanie i oby szybko mógł powstać wasz wymarzony dom
Shiva, brawa za kolejny ząbek

Cudnie wyszłyście na tym zdjęciu w Skansenie

Super już Justynka stoi. Mam do Ciebie pytanie. Wika też próbuje stawać, coś jej tam wychodzi, ale często jak się podciąga do góry ma pozawijane stópki, nie radzi sobie z ich wyprostowaniem. Czy Justynka miała tak samo?
geheimnis, super sobie Natalka radzi z tymi paskami

Zuch dziewczynka

Z tego co czytam, to tez musiałaś usunąć zdjęcia Natalki, ale na pewno jest śliczna, tak jak piszą dziewczyny

Dobrze, że oparzenie isę ładnie goi. Brawa za drugi ząbek
meg witaj po przerwie, pochwal się swoją córeczką
anetka607, wszystkiego naj dla synka z okazji urodzin
Helen , ja chyba też już nigdy brzucha nie odsłonię. Faktycznie Twoja Kiarcia musi wyglądać bombowo z tymi ząbkami
Patrycja.le, zapraszamy częściej