no to ja robię drugie podejście....
byłam tu o 18 i mi post przepadł...
no to tak:
Ewcik !!! ja Ci już kiedyś pisałam co o Tobie myślę, mam nadzieję, że jeszcze pamiętasz

a tak serio to trzymam kciuki żeby było dobrze - każdemu mogło się tak stać, masz szczęście, że masz takich super facetów z dwóch boków i śliczną córeczkę w objęciach
Glizdunia do Ciebie to pisałam dłuższy wywód, ale nie wiem czy dam radę go powtórzyć

bo przyszło mi do głowy że może to łuszczyca to co masz - podobno po ciąży tak się dzieje czasami, a wersja Sikorki z alergią też jest wysoce prawdopodobna...
ja też mam coś na łokciu - najpierw to była tylko taka krostka jakby sucha, ale nie schodziło bardzo długo chyba ok 2 miesięcy i się trochę z wierzchu łuszczyło a pod spodem czerwone i trochę się zaczęło powiększać więc poszłam do dermatologa i mi przepisała "pervisone" krem a do pielęgnacji długoterminowej krem kermuren...
tak w ogóle to czytałam ale nie za dużo więc znowu nie wiem co u Was tylko powiem że zdjęcia superowe
Iguśce czwórki dolne rosną i już czasami mam dość... pobudki w nocy, wścieka się w dzień i wrrrrrr
a dzisiaj pierwszy raz pokazała, że zrobiła kupę

to już pierwszy krok do tego żeby pokazała że będzie kupa, no nie?
a 24 sierpnia mieliśmy 6 rocznicę ślubu i poszliśmy na randkę

pierwszy raz od czasów ciąży

no i czuliśmy się jak na wagarach i uświadomiliśmy sobie że odkąd jest Iga to my w ogóle w nocy nigdzie nie wychodziliśmy... ani razu

a Iga została z ciocią, tzn. uśpiliśmy ją wieczorem i poszliśmy, no ale jak wróciliśmy to w samą porę bo akurat się darła...
no dobra chyba kończę bo się rozpisałam a i tak nie wszystko jeszcze ale chyba nie dam rady więcej...
aaaaa jeszcze coś o tv było kiedyś - Iga raczej w ogóle nie ogląda tzn nie puszczam jej bajek, czasem jakaś się przypadkowo trafi ok 1-2min. ale raczej nie siedzi i nie ogląda

co nie znaczy że tv nie jest włączony ale ona tylko czasem zerknie a najczęściej nam go wyłącza