UUUuu ktos tu tęsknil za mnano jestes kobieto
co mam opowiadac??Opowiadaj
Wiecie mam dzisiaj strasznie kudlate mysli juz od prawie 2 tyg. nie bylo szturchen pupen
no ale to nie jest jego pierwszy raz poza tym mieszkamy na wiosce to mu jeszcze bardziej odpowiada,bo tu ma swoich kumpliRozwod to nie jest wyjscie alerozumiem Twoj gniew
no to czemu nic nie działasz?? co za chłop z twojego M???Wiecie mam dzisiaj strasznie kudlate mysli juz od prawie 2 tyg. nie bylo szturchen pupen
- no wlasnie Pogadaj z dziadem,ze tak nie moze byc,a jak mala faktycznie zachoruje ( tfu,tfu ) i ty tez np.na rotawirusa to kto wami sie zajmie jak on opieke na chlanie wykorzystalpoza tym mieszkamy na wiosce to mu jeszcze bardziej odpowiad
Ja teraz mam tak ze jak poczuje łóżko i poduszke to odrazu wale w kimonko wieczne zmeczenie mnie dopadło marcin tez jakos nie ma na nic ochoty.to jakies potworne niedopatrzenie,jak to sie stalo
Długo nie zaglądałam bo praca, problemy itd..... to najwieksze pochłaniacze czasua opowiadac masz co u Ciebie i dlaczego tak dlugo nie zagladalas??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość