askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2011, 18:50

jej krzywdy nie zrobi,
na razie...nie zdziw się jak pewnego dnia mała też "zasłuży"... chcesz tego??

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

08 lut 2011, 18:52

powiedz mi askra, jak czytalas o tym obiedzie i jego ocj u i zonie, co bys zrobila na moim iejscu?
moze rzeczywiscie zasluzylam na tozeby mi przylozyl w twarz... ale nie chcialam zle. skoro ktos mi kilka razy powtarza ze nie , to co mialam zrobic...

mam dosc. mam dopiero 22 lata a mam tak dosc swojego zycia. zaluje ze z nim zaszlam w ciaze. jedyne czego nie zaluje to tego ze mam Oliwke. chcialabym uwolnic sie od niego. nie widze juz przyszlosci, po prostu nie widze.

[ Dodano: 2011-02-08, 17:55 ]
chyba opowiem mojej mamie o wszystkim. musze z kims o tym pogadac, ktos musi mna pokierowac bo ja nie jestem w stanie racjonalnie myslec.
ostatnio wiesz za co dostalam w twarz i za co mnie popychal na sciane , podduszal i rzucal na boki? za to ze przez tydzien nie dzwonilam do jego siostry... ze wczesniej dzwonilam a teraz juz przestalam. :ico_olaboga:

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lut 2011, 18:57

powiedz mi askra, jak czytalas o tym obiedzie i jego ocj u i zonie, co bys zrobila na moim iejscu?
moze rzeczywiscie zasluzylam na tozeby mi przylozyl w twarz... ale nie chcialam zle. skoro ktos mi kilka razy powtarza ze nie , to co mialam zrobic...
nie odpowiem na to pytanie, bo jak dla mnie nie ma sytuacji usprawiedliwiajacej bicie i ponizanie kobiety przez wlasnego męza!!!!!!
to co piszesz jest przerażające...bez dwóch zdań....

elibell
4000 - letni staruszek

08 lut 2011, 20:04

spadlamznieba, boszeeee jestem w szoku. Jezu Dziewczyno nie ma żadnej winy w Tobie i zacznij w to wierzyć i czym predzej leć do mamy porozmawiaj z nią i wyprowadzaj się od niego, bo dziś ty obrywasz a jutro Twoje dziecko będzie bite, Kochana on jest chory psychicznie i wyżywa się na Tobie, tacy ludzie zawsze owinają tych którzy cierpią. Co jesteś winna, ze tata nie chciał obiadu????? Albo że nie dzwonisz do jego siostry, a co jej ręce do du... przyrosły, jeżeli nie umie wybrać numeru to większość telefonów ma głosowe wybieranie numeru. Masz 22 lata życie przed Toba i z malutką znajdziesz kogoś kto będzie Cię szanował i kochał, bo obecny mąż (nie wiem nawet czy mąż) raczej nie zna uczucia miłości, on Cie nie szanuje. Boszee a ja Ci takie rzeczy pisałam wcześniej, a już wiadome skad to, on jest nienormalny, chory egoista. Ja bym na Twoim miejscu uciekała, jak nie myslisz o sobie myśl o dziecku by Malutka miała normalny dom, lepszy bez ojjca jak z sadystą pod dachem. Przepraszam za ostre słowa ale mi sie normalnie nóż w kieszeni otwiera, rtakich powinni zmykać, powinnaś zgłosić to na policję to jest objęte paragrafem, on się znęca nad tobą fizycznie i co gorsza fizycznie!!!! Nie wychodz tylko z domu dziś sama jak już z małą ale to też proponuję wstrzymac się do póki nie wyjdzie do pracy, bo różnie bywa nie wiesz co w niego wstąpi jak wyjdziesz, przeciez mała sie nie zajmie skoro i tak tego nie robi!!!

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

08 lut 2011, 20:11

Paulina! normalnie jakbym mogla to bym wsiadla w pociag i przyjechala skopac ci tyłek!!
pakuj manatki i się od niego wyprowadz! on mysli ze Ty od niego nie odejdziesz. mysli ze ma Cię w garsci. i pewnie tak jest. otwórz oczy!
wiem ze miałas nieciekawa sytuację w domu rodzinnym ale ja zdecydowanie wolalabym takiego ojca niz męża damskiego boksera.
kochana ratuj swoje szczęście. i Oliwki też.

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2011, 20:31

spadlamznieba, już wiesz co o tym wszystkim myslę i wierzę, że sobie poradzisz z ta sytuacją. jakby co to wiesz co robić.

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

08 lut 2011, 20:36

Bozenko dziekuje...

Dzieczyny, ciesze sie ze zrobilam jeden krok do przodu. ze odwazylam sie o tym napisac.

bede chciala powiedziec mamie o wszystkim. boje sie tylko ze rozpeta sie wojna. z reszta zbyt duzo rzeczy ale zycie sie boje...

wiem ze sie juz nigdy nie ulozy. najgorsze jest to ze jeszcze cos do niego czuje. ale szybko minie jak pozyje troche bez niego.

przede wszystkim mysle o Oliwce. nie chce zeby patrzyla jak jej ojciec odzywa sie do jej mamy i co robi.

Dzieki ze jestescie, jest mi latwiej tak sie wygadac tu na forum...

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

08 lut 2011, 20:41

spadlamznieba tak być nie może!!nie obwiniaj się za to wszystko bo to nie twoja wina!!!on nie może cię bić,odpowiedz sobie na pytanie
czy chcesz aby córka to wszystko widziała i żyła w ciągłym strachu? i pomyśl,że jeszcze ją w końcu uderzy bo będzie "zły na ciebie"
kobieto spakuj się i wyprowadź jak najszybciej,jeśli nie dla siebie to dla córki!!nie serwuj jej życia w strachu i wiecznym krzyku,nieszczęśliwej mamy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lut 2011, 20:41

Bozenko dziekuje...
:ico_buziaczki_big: korzystaj ile możesz i tyle ile będzie potrzeba. Najwazniejsze abyś się na tym pierwszym kroku nie zatrzymała. Jak juz sie mówi A to trzeba powiedziec tez B itd... My tu bedziemy Cię wspierać z całych sił.

Awatar użytkownika
Miluśka

08 lut 2011, 20:47

Pauliś jesteśmy z Tobą!!

Wróć do „Pozostałe”