Julie nie wiem czy wyjazd do Danii tak predko wyjdzie, bo paszportu dla malego nie mam wyrobionego i dopiero teraz jak we wrzesniu T przyjedzie to bedziemy mu wyrabiac, jak zdazymy to jest szansa ze pojade z nim do Danii na okolo 3 tyg...

ale ja to wogole niemam czasu na nic bo Julcia zywa strasznie teraz juz wogole lobuzuje na calego, maz chory ja jeszcze gardlo lecze, i niestety jeszcze do koncia nie rozpakowana po powrocie z polski, no co za wstydno to ja wklejam obiecane zdjatka!
tu Julcia sobie stoi z babcia Birgitt.
![]()
tu Julcia sobie sie podciaga do siadu na plazy we Wladyslawowie, smiesznie tak bo lezala parasolka a ona sie jej chwycila i do gory sie podciagala hihihi
![]()
tu Julcia sobie siedzi w wozeczku
![]()
a tu sama ale zabawia sie pudelkiem i tylko dlatego normalnie to chwieje sie na boki i upada a tu moze oprzec reke na pudle
![]()
a tutaj cos jej sie niespodobalo ale zrobila slodka minke![]()
![]()
a tutaj raczkuje, strasznie trudno ja zlapac jak to robi wiec moze bedzie widac troche niewyraznie,
![]()
![]()
ona tak sie przesuwa do tylu i ja rozmawialam z tesciowka ogladam sie i patrze a ona w kacie siedziala hihihi przesunela sie z tego dywanu na ktorym lezy przesuniety koc a jak dotarla do szafy to juz dalej sie posunac niemogla hihihi
![]()
a to zdjecie bardzo lubie
![]()
narazie mam nieduzo zdjatek bo niewgralam jeszcze wszystkich z polski na komputer
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość