No wlasnie zauwazylam..... od wczorajObie z Martą myslimy o tym samym

Zaraz moze cos powklejam

To Wy dostajecie pieniądze z Zusu? Ja pamiętam ze jak byłlam na zwolnieniu to płacił mi normalnie pracodawca, zmieniło się cos?Co do pieniędzy z ZUSU to oni mają wiecznie czas ja na pierwsze czekałam miesiac a teraz np l4 mam do 7 to pieniadze dostalam dopiero 20.
Zaraz moze cos powklejam
No właśnie mi też wypłaca pracodawca,a włąśnie dostałam wiadomość z ZUS-u,że przyznali mi zasiłek rehabilitacyjny na 2 m-cemariola napisał/a:
Co do pieniędzy z ZUSU to oni mają wiecznie czas ja na pierwsze czekałam miesiac a teraz np l4 mam do 7 to pieniadze dostalam dopiero 20.
To Wy dostajecie pieniądze z Zusu? Ja pamiętam ze jak byłlam na zwolnieniu to płacił mi normalnie pracodawca, zmieniło się cos?
Madziu zasiłek dostajesz wtedy kiedy mija 182 dni chorobowego,i to jest takie przedłużenie,bo kobieta jak jest od poczatku na L4 to niestety musi sie o coś takiego staraćmonia26, a o co chodzi z tym zasiłkiem rehabilitacyjnym?
To sie ciesz Madziu,że Ciebie to ominie ,ja niestety trochę nerwów straciłam w tym ZUS-e,a najbardziej u siebie w firmie,ale już po bólu,najważniejsze,ze przyznaliJuz rozumiem, ja jestem na zwolnieniu od siedemnastego listopada więc na szczęscie nie bede musiała tego załatwiac. Wszyscy wiemy jak załatwia się takie sprawy urzędowe Mozna się wściec
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość