Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2009, 22:31

slonkodopiero teraz zobaczylam ze Antek ma juz 2 zabki :ico_brawa_01: ogromne brawa :ico_brawa_01:
Miszka ja tez tak jakos nie moge Igola w samych spiochach wywalic nie chce zeby ja przewialo -tego sie najbardziej boje :ico_noniewiem:
wiecie jak tak czytam o tych Waszych przespanych nocach i wogoele to normalnie mam ochote Igolowi dac butle :ico_noniewiem: zeby tak jedna noc przespac chociaz z dwoma karmieniami a nie co 1,5 lub 2 h :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

16 mar 2009, 23:18

dziwczyny ale sie napisałyście chyba z 5 stronek musiałam poczytać :-D
adia super że okazało sie wszystko dobrze :ico_brawa_01: :-)

Marta super masz króliczka! :-) :ico_brawa_01:

miszka brawa za pół roczku i dużo zdróweczka,żeby niunie choróbsko minęło!
pieknie wygląda w tym krzesełku,i myśle że możesz juz ją tak karmić skoro sama już siedzi,bo to wygoda i dla niuni i dla ciebie samej :-) ja tak właśnie karmiłam moja Natalke jak tylko zaczęła sama siedzieć,a że był to tadek nie jadek,to zawsze coś do zabawy pod nos kładłam i jakoś udwało mi sie ją nakarmić :ico_haha_01:

słonko chyba pytałaś sie o mleczko na noc po kaszce? ale właśnie nie jestem pewna czy to ty :-) ale powiem ci że jak ja mojemu daję o 19 kaszke,to potem jeszcze herbatkę ,potem kąpiel i cycuś na dobranoc,wtedy ładnie zasypia,ale i tak budzi się jeszcze ok.4,ale zawsze to lepsze niz co 2h :ico_brawa_01: :-)

dobra spadam pod prysznic i lulu! dobranoc i zyczę miłej nocki :ico_spanko: :-)

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 mar 2009, 23:55

ALE DZIWECZYNKI SIE ROZPISALYSCIE :-D
Miszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Natali :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: Super wyglada w tym foteliku mmarta81, cudnego kroliczka masz :-D Igolek przeslodko wyglada :-D
adia supereczek ze wszystko oki :ico_brawa_01:
mam ochote Igolowi dac butle :ico_noniewiem: zeby tak jedna noc przespac chociaz z dwoma karmieniami a nie co 1,5 lub 2 h :ico_placzek:
hej kochana ja mysle ze to od dzieciatka jednak zalezy a nie od tego czy butle je czy cycunia Weronisia je cycunia i tez spi ladnie a nie jestes moze Martunia za nerwowa bo jak tak to i dziecku sie udziela ja ogulnie tez sie wsciekam ale bardzo szybko sie wciszam i moze i przez to mala tez sie wycisza no nie wiem :ico_noniewiem: co by ci poradzic zeby bylo dobrze a moze sprubuj chociaz swoje odciagnac tak ze 180ml i zagescic kleikiem ryzowym w proporcjach ktore tam sa podane i niech wydoi przed snem i zobaczysz moze akurat :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-03-16, 23:03 ]
a chcialam sie pochwalic jak Weronisia wczoraj i dzis wolala na zmiane tata I Ada wiec byl ubaw bo ja jej mowie wolaj tata to przygladala sie przez chwile i buzialkiem tak ruszala i w koncu krzyczy tata no to Artur leci i pyta co kochana ?a ta znow tata i tak latal do niej a ona z wielka radocha tata wolala a ja jej mowie wolaj Weronisia Adunie mow Ada a ona znow obserwuje i zachwilke slyszymy Ada a puziej na zmiane wolala a ci latali jak wariaci a ona miala ubaw :ico_oczko: :-D a dzis tak samo wygladalo to jakby naprawde wiedziala ze ich wola no ale wiemy ze jeszcze niuniulek robi to nie swiadomie tak czy siak super to wyglada :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 mar 2009, 00:34

dziewczyny dziek za słówko o Kacperku :ico_sorki:
Miszka spóźnione ale szczere dla na Natalki za pół roczku :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent:

jak ja sie właśnie wkurw$&^$^%#% ta durna landrotka mowi ze nie odda nam kaucji bo za wcześnie się wyprowadzamy a ja jej że juz dwa miesiące temu wiedziała ze szukamy domu i sie wyprowadzamy zkoncem lutego lub poczatkiem marca wiec szlak mnie trfil jutro przyjedzie kumpel i pogadamy on sie bardziej zna na tym wiem ze ona nawet nas nigdzie nie zglosila ze tu zamieszkujemy wiec jeszcze zobaczymy jak to bedzie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

dziewczyny ja Kacprowi daje kaszke na dobry sen z bobovity ale robie rzadsza i z butelki ja pije wiec zasypia przy niej i śpiącego go odkładam do łóżka, ale on i tak się budzi co chwile wiec to nie dokońca prawda,że butelkowe dzieci szybciej przesypiaja nocki zależy od malucha moj to terminator i on spać nie musi :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Marta Igol ma cudne uszy :-D :ico_brawa_01:
Dana Weronisia śliczna jak zawsze :ico_brawa_01:
Słonko Antolek ale ma bluze tribalki odjazdowe :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Agusia1982

17 mar 2009, 09:52

witamy sie z ranka :ico_haha_01: , :ico_kawa: dla wszystkich śpiochów :-)

adia cos mi sie tu wczoraj zrobilo i nie chcący dałam cie do listy ignorowanych :ico_placzek: i teraz nie mam pojecia jak to cofnąć :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: z tym głupim laptopem cos sie dzieje i ten kursor lata jak głupi :ico_olaboga: :ico_noniewiem: nie wiem jak mam to teraz zrobic żeby było dobrze :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
moze ktoś mi podpowie

u nas noc taka sobie,mimo że mały dostaje tą kaszke na wieczór i tak sie budzi dzis chyba ze 3 razy :ico_olaboga: więc sama nie wiem co robic
a w ogóle mi sie zdaje ze mam mało pokarmu,chyba przez ta kaszke właśnie :ico_olaboga: :ico_placzek:
a ten mi tu teraz szaleje tez chce pisac bo mi tu po klawiaturze :ico_haha_01: :-D

http://www.rosniemyrazem.pl/competition ... 799&cat=nb

[ Dodano: 2009-03-17, 08:53 ]
a chcialam sie pochwalic jak Weronisia wczoraj i dzis wolala na zmiane tata I Ada wiec byl ubaw
no kochana wielkie brawa dla zdolnej dziewczynki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko patrzec jak zacznie gadać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2009, 10:52

Witam

u nas nocka ok, maly przebudzil sie po 4 dalam mu smoka i zanal dalej ale za chwile znow pojekiwal, dalam smoka, ale czas jeczal, nie wiem chyba zabki, a po 5 dostal butle i spal ladnie i nie wiem nawet o ktorej wstal, ale chyba przed 8, teraz siedzi w bujaku i patrzy w TV :-D

U nas znow pochmurno, kiedy bedzie ta wiosna

miszka kochana co do sadzania w krzeselku, to pewnie, ze nie zaszkodzi, a tym bardziej, ze Natalie juz siedzi, ja musze w krzeselku Eryka karmic, bo on przechodzi samego siebie w bujaku a ja nie mam nerwow

mmarta slicznie Igunia wyglada na tym zdjeciu, a jakie ma duze uszy :ico_oczko:

A co do wagi to moj Erys wazy 8815 kg i mierzy 68 cm :-D

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

17 mar 2009, 10:57

Witam :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: My po cudownej nocy od 8 do 8 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: [uote="Agusia1982"]pieknie wygląda w tym krzesełku,i myśle że możesz juz ją tak karmić skoro sama już siedzi,bo to wygoda i dla niuni i dla ciebie samej ja tak właśnie karmiłam moja Natalke jak tylko zaczęła sama siedzieć,a że był to tadek nie jadek,to zawsze coś do zabawy pod nos kładłam i jakoś udwało mi sie ją nakarmić [/quote]dziekuje kochana :ico_sorki: Nie ma jak rada doswiadczonej mamy :ico_sorki:
a chcialam sie pochwalic jak Weronisia wczoraj i dzis wolala na zmiane tata I Ada
:ico_brawa_01: Ale madra dziewczynka z Weronisi :ico_brawa_01: Natalka tez sklada jakies dziwne sylaby,czasami przypomina to ma alko ala,ale nie doszukalam sie niestety mama :ico_noniewiem: dana, adia26, dziekuje za zyczonka :ico_sorki:
dziewczyny ja Kacprowi daje kaszke na dobry sen z bobovity ale robie rzadsza i z butelki ja pije
Swietny pomysl,ja mam reszte tej kaszki,tez jej tak dam :ico_brawa_01:
jak ja sie właśnie wkurw$&^$^%#% ta durna landrotka mowi ze nie odda nam kaucji
Matko z ta kaucja zawsze cyrk,ja nawet nie chce myslec,bo zaplacilam 850F :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-03-17, 09:58 ]
miszka kochana co do sadzania w krzeselku, to pewnie, ze nie zaszkodzi, a tym bardziej, ze Natalie juz siedzi, ja musze w krzeselku Eryka karmic, bo on przechodzi samego siebie w bujaku a ja nie mam nerwow
No to dzis karmimy w krzeselku :ico_brawa_01:
A co do wagi to moj Erys wazy 8815 kg i mierzy 68 cm
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ericzka,rosnie duzy chlopczyk :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2009, 11:02

No to dzis karmimy w krzeselku :ico_brawa_01:
i pewnie, zobaczysz jaka bedzie zadowolona, moj Eryk to sie wszytskim interesowal, macal cale krzeselko :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ericzka,rosnie duzy chlopczyk :ico_brawa_01:
duzy chlopczyk, maly grubasek :-D
adia26 napisał/a:
dziewczyny ja Kacprowi daje kaszke na dobry sen z bobovity ale robie rzadsza i z butelki ja pije
Swietny pomysl,ja mam reszte tej kaszki,tez jej tak dam :ico_brawa_01:
ja zawsze tak robie i odkad znow mam zapas kaszek z Polski to maly wlasnie spi mi dobrze w nocy :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-03-17, 10:05 ]
A co do ubierania dzieci, to u nas w Niemczech jest to samo, jak zobaczylam niemowlaka, nie wiem ile on mial, moze ze 2 tygodnie bez rekawiczek, lekko ubrany, a moj Eryk opatulony w koc, kurteczka.
Tez zawsze zakladam mu czapeczke, teraz lzejsza, bo juz ni ejst tak zimno, ale zeby ubrac go w samych spiochach to nie, nawet u nas nie za bardzo , bo jest zimno, ale ja i tak sie zastanawiam jak mam go ubrac jak bedzie tak cieplo po 15 stopni :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2009, 11:48

hej kochana ja mysle ze to od dzieciatka jednak zalezy a nie od tego czy butle je czy cycunia Weronisia je cycunia i tez spi ladnie a nie jestes moze Martunia za nerwowa
moze byc :ico_noniewiem:
ja Cie Dana podziwiam ze Ty 180ml oidciagasz bo ja nie odciagam wogole i jak chcialasm ostatnio to 40ml odciagnelam :ico_haha_01:
duzy chlopczyk, maly grubasek
slodki na maxa :ico_brawa_01:
Adia boze z tymi epozytami ciagle cos... :ico_zly:
eee u nas noc jak zawsze :ico_noniewiem: 5 razy :ico_olaboga: teraz Igol zjadl 6 lyzeczek kleik ryzowego :ico_brawa_01: i lecimy na zakupy bo dzis na 1 mamy grupe karmienia piersia :ico_brawa_01:
milego dnia :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 mar 2009, 11:52

My po cudownej nocy od 8 do 8
kochana no to super mialas nocke, tylko pogratulowac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
slodki na maxa :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki:
teraz Igol zjadl 6 lyzeczek kleik ryzowego :ico_brawa_01: i lecimy na zakupy bo dzis na 1 mamy grupe karmienia piersia :ico_brawa_01:
brawo dla Iguni i milego cyckowania :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”