![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
Miszka ja tez tak jakos nie moge Igola w samych spiochach wywalic nie chce zeby ja przewialo -tego sie najbardziej boje
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)
wiecie jak tak czytam o tych Waszych przespanych nocach i wogoele to normalnie mam ochote Igolowi dac butle
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)
![n :ico_placzek:](./images/smilies/xx_placzek.gif)
hej kochana ja mysle ze to od dzieciatka jednak zalezy a nie od tego czy butle je czy cycunia Weronisia je cycunia i tez spi ladnie a nie jestes moze Martunia za nerwowa bo jak tak to i dziecku sie udziela ja ogulnie tez sie wsciekam ale bardzo szybko sie wciszam i moze i przez to mala tez sie wycisza no nie wiemmam ochote Igolowi dac butlezeby tak jedna noc przespac chociaz z dwoma karmieniami a nie co 1,5 lub 2 h
no kochana wielkie brawa dla zdolnej dziewczynkia chcialam sie pochwalic jak Weronisia wczoraj i dzis wolala na zmiane tata I Ada wiec byl ubaw
a chcialam sie pochwalic jak Weronisia wczoraj i dzis wolala na zmiane tata I Ada
Swietny pomysl,ja mam reszte tej kaszki,tez jej tak damdziewczyny ja Kacprowi daje kaszke na dobry sen z bobovity ale robie rzadsza i z butelki ja pije
Matko z ta kaucja zawsze cyrk,ja nawet nie chce myslec,bo zaplacilam 850Fjak ja sie właśnie wkurw$&^$^%#% ta durna landrotka mowi ze nie odda nam kaucji
No to dzis karmimy w krzeselkumiszka kochana co do sadzania w krzeselku, to pewnie, ze nie zaszkodzi, a tym bardziej, ze Natalie juz siedzi, ja musze w krzeselku Eryka karmic, bo on przechodzi samego siebie w bujaku a ja nie mam nerwow
A co do wagi to moj Erys wazy 8815 kg i mierzy 68 cm
i pewnie, zobaczysz jaka bedzie zadowolona, moj Eryk to sie wszytskim interesowal, macal cale krzeselkoNo to dzis karmimy w krzeselku
duzy chlopczyk, maly grubasek![]()
dla Ericzka,rosnie duzy chlopczyk
ja zawsze tak robie i odkad znow mam zapas kaszek z Polski to maly wlasnie spi mi dobrze w nocyadia26 napisał/a:
dziewczyny ja Kacprowi daje kaszke na dobry sen z bobovity ale robie rzadsza i z butelki ja pije
Swietny pomysl,ja mam reszte tej kaszki,tez jej tak dam
moze bychej kochana ja mysle ze to od dzieciatka jednak zalezy a nie od tego czy butle je czy cycunia Weronisia je cycunia i tez spi ladnie a nie jestes moze Martunia za nerwowa
slodki na maxaduzy chlopczyk, maly grubasek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość