hej, co to za film tej Jeniec? czy to serial, czy co, w polskiej TV? bo juz mnie korci, zeby to sciagnac
kamilka21, kawal chlopa z Twojego Hubercika

nie wiem czemu, ale potarfie sobie wyobrazic, jak bedzie wygladal jako starszy chlopak (dorosly)... ma takie wyrazne rysy twarzy, a w czapce wyglada zabawnie, tez mojemu zaloze moj beret i pstrykne fote... o ile nie umre przy tym ze smiechu
margarita83, idz kochana do tych lekarzy.. chociaz Ty w sumie czesto sie u nich pojawiasz.. i nikt nie potrafi Ci doradzic?? 450 ml na dzien to rzeczywiscie nie duzo... nie wiem, co Ci doradzic
ja wczoraj bylam u gin, ale tak jak sie spodziewalam, nie bylo zadnego badania, nic (bo nic mi w sumie nie dolega, nie boli, nie ma nic niepokojacego), on tylko zapytal jaki porod byl, czy byly komplikacje itp... to powiedzialam, ze nie.. a on na to "ok, to w jakiej sprawie pani tu jest?", powiedzialam, ze po tabletki anty.. to zrobil mi taki wyklad na temat tabletek i spirali, ze tylek mnie juz zaczal bolec od siedzenia tam...
ogolnie bardzo mnie nastawial na spirale (150 funtow

), wymienial zalety, zachwalal pod niebiosa i na koncu jak spytal "to jaka jest pani decyzja?", mowie "TABLETKI" heheeh
przepisal mi 3 opakowania jakichs tabletek (nazwe napisze Wam pozniej, bo nie pamietam), ale cena mnie zaskoczyla, bo za 3 op. zaplacilam niecale 7 funtow
czyli wychodzi opakowanie po ok. 2 funty (czyli 9 zl)... ile Wasze tabletki kosztuja? cos mi sie to tanie wydaje..
czekam teraz na @ i zaczynam pierwsza pake