hej kobitki , my w domu, mimo ze Mikolaj dostal dzis zoltaczki, ale reszta wynikow ok, ja za to mam straszna anemie po porodzie, jestem na twarzy az szara i slabo mi strasznie. Mikolaj jam pisala Monia ( ps. dziekuje za przekazywanie wiesci i smski :)) strasznie grzeczny, wszyscy na oddziale zazdroscili, on tylko spi i spi nawet na butle go budzili , a przy badaniach nawet nie sie wybudzal, Wiktor strasznie zazdrosny , strasznie mi go szkoda, kozystam z tego ze Mikolajek spi i bawie sie duzo z Wikuniem. On podchodzi caluje go mowi ciii bo dzidzi spi ale jak ja podchodze do mikolaja jest tragedia do tego zaczal ssac kciuka przez to.
robak ogromne gratulacje, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ze cie nie nacieli, ja rodzilam blyskawicznie 2 faza porodu to 5 minut ale tak sie daram ze rano sowa z siebie nie moglam wydusic bol przeokrutny , a leki przeciwbolowe nic nie daly, szyli mnie przeszlo godzine a to bolalo niemozliwie, jak sikam to placze a zeby sie zalatwic musialam wzias 3 czopki i zalatwilam sie dopiero dzis w domu z wielkim strachem, wiec tego krocza zazdroszcze .
sylwia czopki nie zdaja egzaminu a syrop? ja dawalam zawsze syrop , zmienilam go na czopki dopiero jak Wiko zaczal miec cos do powiedzenia i nie chcial go pic.
ok, lece i zycze kolejnych szybkich porodow
[ Dodano: 2010-11-15, 15:22 ]
A Mikolaj na zywo to czysty Wiktor jak byl maly - jak 2 krople wody i Mikolaj na szczescie zdrowy - czyli nie ma ani wnetrostwa ani spodziectwa a lekarz mowil ze w 90% 2 syn tez bedzie mial