szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

28 cze 2011, 14:59

Izus ja myślę by mieć szufladę nie na pościel bo łóżeczko wygodnie jest by było cały czas zaścielone ale na jakieś właśnie inne pościele , kocyki ubranka większe itp rzeczy.

Co do mojego drapania to nie chce się nakręcać i na razie jakoś nie myślę o tym bo mała cały czas mi szaleje i daje znać że jest więc się nie martwię.Nie chce mu zawracać głowy , mam nadzieje ze jest dobrze i do soboty jakoś damy rade chyba że mała by mnie martwiła brakiem ruchów czy drapanie stałoby się gorsze.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2011, 17:20

Cześć!

Ja piję kawkę dla rozruchu, bo mnie senność dopada przy tej pogodzie- leje u nas gdzieś od 14 :ico_olaboga: A ja sama z Zu, bo M. pojechał na próbę, pograć z chłopakami, więc nie mam szans na przedwieczorną drzemkę :ico_oczko:

Hehe, nam szuflada służyła do wszystkiego, tylko nie do przechowywania pościeli, bo ta zawsze była w łóżeczku!

[ Dodano: 28-06-2011, 17:21 ]
Powiem Wam,że taka planowana cc ma właśnie tą zaletę,że się wie, kiedy nastąpi :ico_haha_01: Dlatego ja na razie boję się tego,że zacznę rodzić wcześniej i dopiero wpadnę w panikę :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2011, 17:50

dzień dobry.

ja dopiero teraz bo od rana byłam na zakupach, później obiad,sprzątanie i jeszcze kilka słoiczków dżemu z czereśni zrobiłam bo teściowa przyniosła już wydrylowane :ico_wstydzioch: Julka siedzi na dworze i ładnie się bawi, A siedzi w pracy, więc mam luz i spokój w domciu :ico_sorki:
Powiem Wam,że taka planowana cc ma właśnie tą zaletę,że się wie, kiedy nastąpi
tego zazdroszczę bo ja młodą przenosiłam i suma summarum miałam cc :ico_noniewiem:
ale z drugiej stronie ciekawe jest takie rodzenie w niepewności.
wolałabym wiedzieć :ico_noniewiem:

szkieletorek, mam nadzieję, że to okaże się zwykłą wysypką i uczuleniem na coś te drapanie.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2011, 18:07

hej wpadłam po przepis na ciasto drożdżowe z rabarbarem :-D
i zaraz sie biore za pieczenie bo mnie naszło bardzo

szkieletorek, ja cie podziwiam za cierpliwosc bo ja na twoim miejscu juz bym dawno była u gina albo na pogotowiu :ico_olaboga: z cholestazą żartów nie ma :ico_nienie:

szkieletorek

28 cze 2011, 18:15

Kurcze czuje malutka co jakis czas. A nie chce tak za każdym razem panikowac bardzo.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2011, 18:41

Kurcze czuje malutka co jakis czas. A nie chce tak za każdym razem panikowac bardzo.
no wiesz, nie mówie że źle robisz nie idac do lekarza :ico_noniewiem: pisze tylko ze ja bym panikowała, bo tu nie o mnie chodzi a o dzieciątko
chociaż zadzwoniłabym do gina żeby mu o tym powiedzieć
ale ja juz taka jestem ze wole 10 razy sprawdzic na daremno niz raz sobie w brode pluć :ico_sorki:
zadzwoń chociaż i zapytaj na jakimś dyżurze ginekologicznym czy z tym mozesz czekac do soboty :ico_noniewiem:

[ Dodano: 28-06-2011, 18:42 ]
Izus ja myślę by mieć szufladę nie na pościel bo łóżeczko wygodnie jest by było cały czas zaścielone ale na jakieś właśnie inne pościele , kocyki ubranka większe itp rzeczy.
hehe po to mam komody i szafę :ico_oczko:

[ Dodano: 28-06-2011, 18:43 ]
dobra lece robić ciacho :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

28 cze 2011, 19:45

hejka laseczki, ja po pracy, ale dziś mniej jak wczoraj napisałyście się hihihihi")

a ja też nie z tych co panikują, jak dziecię się rusza i nie ma krwawienia ja nie mdleję to znakiem temu jest dobrze
Dziś mi znów żołądek doskwierał pół dnia w pracy i musiałam nospe zjeść bo takie miałam skurcze żołądka nie fajne.

a my tez chcemy kupić szufladę pod łóżeczko małej ale na zabawki różne, nie na pościele, bo to by fruwało po całym pokoju, a zabawek nie ma gdzie schować to by sie przydało:)

izabellla :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydz.
Mi tez w sumie nie wiele już zostao bo 10 tyg do planowanego dnia porodu, a czuję, ze to będzie szybciej, oby:) tak koniec sierpnia byłby idealny, za długo bym w domu nie siedziała i się nie nudziła hihihihi:)

szkieletorek

28 cze 2011, 20:06

hehe po to mam komody i szafę :ico_oczko:
No ja planuje kupić tylko szafę bo komodę mam w przedpokoju pusta ale i tak myślę ze to może być mało. Pieluszki będę mieć wielorazowe i mam zamiar kupić już tyle by starczyło do końca wiec tez troszkę to miejsca zajmie.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2011, 20:43

Hej, hej, a gdzie Wy się podziewacie???
a czuję, ze to będzie szybciej, oby:)
chyba lepiej wcześniej niż później, bo to czekanie na końcówce, ech, wykańczające :-D

szkieletorek

28 cze 2011, 20:51

Ja jestem .
Szukam na necie szafy firmy Gluck tylko że mnie interesuje uzywka

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”