witam
u nas trochę chłodniej niż wczoraj,więc na zakupki założyłam małej kombinezonik jesienny
spała jeszcze godzinkę po spacerku,teraz chyba też śpiąca
a jak skubana chce siadać już
w łóżeczku szczebelków się złapie i się podnosi do siadania
w nocy była pobudka przed 2 bo jak Hania wstawała na siku to mi ją obudziła i już nie chciała zasnąć póki jedzonka nie dostała...wypiła 150 i spała do 8.45
zrobiłam jej dzisiaj zupkę z brokułem,ziemniaczkiem,marchewką i koperkiem i później jej dam jak wstanie
stawiam oczywiście
za skończony 5 miesiąc Milenki
emilia7895, może pomyśl dobrze nad tym klubikiem bo tyle ich powstaje,że jakiś zarobek z tego musi być
w przedszkolu jest chyba 1 pani na 10 dzieci,więc do 10 spokojnie byś mogła wziąć na samą siebie
współczuję bólu pleców,mnie też często boli ale na razie nic na nie nie muszę brać,choć u mnie to przez wagę
bo jak ważyłam poniżej 70 kg (68) to plecy nie bolały
i oby masaż pomógł
markotka skoro twój ma działalność to faktycznie z tymi zarobkami różnie bywa i najlepiej jak jest jedna pensja stała,nawet mała ale jest
wiecie co mi A oznajmił dzisiaj rano? że jego kolega załatwia żeby jechać do Danii na 3-4 miesiące i potrzebują 10 osób i on zamierza jechać!! tylko niech sobie w pracy jakiś urlop bezpłatny załatwi albo coś żeby mógł tam wrócić bo inaczej to cienko to widzę
szkoda,że na samą zimę chce mnie samą zostawić no ale jakoś to zniosę jakby pojechał,niech mi tylko drzewo zakupi do palenia w piecu a resztę sobie ogranę...zarabiają tam 9-10 tys na miesiąc to szybko byśmy sobie wszystko spłacili i żyli dużo lżej i pewnie z wioski się wynieśli gdzie indziej