gdzie Wy wszystkie jesteście

Moje dziecie ma dzisiaj dzień śpiocha

Spało pierw 4 godz wstało zjadło jab-marchew po godzi zapiło cycem i spi znowu:)
Ja posiedziałam na kawie z koleżanką ogarnęłam miszkanko i myślałam że tu pobuszuję a tu cisza....
ja teraz buszujeJa posiedziałam na kawie z koleżanką ogarnęłam miszkanko i myślałam że tu pobuszuję a tu cisza....
apogoda brzydka to siedzew domu i wymyslam zabawy dla starszego ufff ja juz padam a jemu wciąz ,małogdzie Wy wszystkie jesteście
jak dobrze, że juz wszystko jest w porządkuno i jakoś łezka w oku sie zakręciła bo nic nie jest w stanie wyrazić naszej wdzięczności za uratowanie życia
heh wiem, ale jakoś zabrać sie nie umiemizuś jeśli mieszkasz w większym mieście to przecież możesz zrobić dwuletnie studium fryzjerskie - ja takie robiłam
A to w mojej tez pewno będą przepisy.Muszę odszukać ta książkę.ja korzystam z tych co mam w ksiazce do maszyny
To podziel składniki na połowę i zrobisz jedna blachę.Mój P się bardzo napalił na ten chlebek więc muszę upiec... Tylko albo muszę zmniejszyć składniki albo kupić drugą podłużną blachę bo tylko jedną mam![]()
![]()
![]()
![]()
za 4 miesiące mojej córci
Oj tak zgadzam się.Zawsze gadali że jak czas leci to się widzi dopiero po dzieciach
Fajnie.Szkoda że u mnie nie ma czegoś takiego.a i zapomniałam sie wam pochwalić.. zapisałam Oliwkę do szkoły pływania
hihhi moja była podopieczna Ola podobno gdy przestałam ja bawic to tak samo karmi swoje lale.Ja jej dużo opowiadałam że będę Lilianke karmić piersią i widocznie też bawi się w mamusie.Zuzia czasem ze mną karmi, bierze jakiegoś pluszaka, bluzkę pdciąga pod szyję i dawaj![]()
Matko jaki cudny. Ale bym go wytarmosiła.Uwielbiam psiaki.chcecie zobaczyc mojego bzika?
hhe dzieci maja pomysłyA wiecie co mi powiedział:
ze chce byc dziewczyna
No to spory chłopak.Masz co nosić.Waży już 8300g mój olbrzym.
wowZapomniałam wspomnieć, 2 ząbek już widać
hm to może też sobie taki sprawie bo aj lubię dobra herbatkęA taki dzbanuszek kupiłam mamie na gwiazdkę
kawał chłopaWaży już 8300g mój olbrzym.
fajnie że masz Go już prawie przy sobie10 minut dreptania od domku
zazdroszczę bo iza w ciągu dnia śpi ze 3 lub 4 razy ale po 30 minutSpało pierw 4 godz
jak dla mnie ta farba superSyos też fuuuuj
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość