Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

Re: Jesień mamy wita 2013

27 sie 2013, 09:31

edulitajesteś welka że dajesz rade,zresztą dlaczego nie miałabyś dać :-D odezwij się czasem u nas :ico_buziaczki_big:

spinka super że wszystko kupione ,czekamy na zdjęcia pokoiku :ico_oczko:
nie szalej jednak za bardzo i troszkę odpoczywaj jak będzie możliwość

kamilka na temat kawy się nie odzywam bo nie pijam praktycznie wogóle ,raz czy dwa razy w roku latte dla towarzystwa :-)
a i brzusiol superaśny :ico_brawa_01:

szkieletorek :ico_brawa_01: a dobre wieści od gina ,a co do rozwarcia to u wielorudek to nic takiego

jenny nie wżne jak,ważne by dzidziuś i ty byliście zdrowi
często w przypadku wyższego ciśnienia planują cc
waga brzdąca super jak u nas idziemy łeb w łeb :ico_oczko:

leonapewnie chłopaki zachwycone pokazem

ja wczoraj trochę się nachodziłam i znów wróciło ból biodra ale to jaki :ico_placzek: mąz mnie 3 razy masował smarował pomagałó ale na chwilkę dziś już jest lepiej

jade dziś do centrum do us po zaś. o zarobkach bo będą potrzebne do becikowego itd a wykorzystam bo trzeba osobiście a nie wiem co za tydz będzie,a już z dzieckiem nie chce chodzić w takie miejsca

mąż pralką zachwycony bardziej niż ja,stwierdził ze to on teraz będzie :ico_duzepranko: zobaczymy jak długo :ico_oczko:

a u mnie cisza bolał mnie wczoraj brzuch jak na @ pół dnia ale mineło,za to Madzia rusza się coraz mniej tz jeśli już to pełza widać ,że miejsca coraz mniej ma
a i jutro ciąża donoszona będzie -można na spokojnie rodzić :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 sie 2013, 10:51

Hej dziewczyny stawiam na 30 tydzien :ico_tort:

Ja od rana na nogach a to sniadanie a to pranie i jeszcze na skaypie utknelam bo dzis pol rodziny :ico_noniewiem:

A potem jade do kolezanki i co gorsza mam zapakowac AdaMA ROWER do auta :ico_noniewiem:

Szkieletorek o wiele lzej sie chodzi i cokolwiek robi duza ulga... polecam taki pas mozna sobie ulatwic troche zycie .. dla mnie najwazniejsze odciazenie spojenia bo z Adamem mi sie rozeszlo czy peklo... bol cholerny i teraz moze unikne :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

27 sie 2013, 11:49

U nas dziś zimno.Bardzo zimno i do tego bardzo chłodny wiatr wieje.
Rano byliśmy u alergologa do kontroli.
Potem małe zakupy i do domu.Mama robi dziś obiad, ja mam wyprane wszystko,wyprasowane i posprzątane więc dzień laby .Ahhh jak miło czasem prawie nic nie robić.
Byliśmy u znajomej na herbatce.Dostałam reklamówkę biustonoszy w stanie idealnym po niej .Tylko muszę sobie poprzerabiać obwód i będzie git.
Pożyczyła mi tez gofrownice i dziś popołudniu zrobię gofry takie żeby moja córcia mogła je zjeść.Ojj ucieszy się bo nigdy takiego czegoś nie jadła.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2013, 12:58

A u nas już panele położone, listy też, zaraz A. meble będzie wnosił, potem już moja kolej na robotę. Po 16 moja siostra się zjawi do pomocy, zawsze to trochę lżej :ico_oczko: Jak skończymy zrobię zdjęcia, jak nie dziś to jutro :-)

Szkieletorek ależ Ty niedobra jesteś :ico_nienie: Narobiłaś mi ochoty na gofry i skąd ja teraz gofrownicę wyczaruję?

Betina no to oby do jutra :-D Współczuję bólu biodra :ico_sorki:

Kamilka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 30 tydzień! Oj straszne rzeczy piszesz o tym spojeniu :ico_olaboga: Dobrze, że z pasem lżej :ico_sorki:

Jenny a wiedziała ta lekarka, że masz już umówioną wstępnie cc??? Bo w sumie to że jakieś skurcze wychodzą to w Twoim wypadku wydaje mi się normalne, a że wcześniej masz urodzić to już ustalone :-) A jak Twoje samopoczucie?

Leona jak dziś Marcel?

Lala co u Cebie?

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

27 sie 2013, 13:45

kamilka dzięki za porade no i :ico_zdrowko: za 30 tydzień
jenny -to już niedługo bedziesz tuliła dzidziusia
betina to ty też może na dniach swoją dzidzie przytulisz
leona podobały się Marcelkowi monstertraki, u nas były w czerwcu
spinka u mnie ok tylko od rana bolą mnie nogi
szkiletorkuręka mi nie spuchła , ale nadal swędzi
Dziś byliśmy z synkiem w kinie na samolotach. Troche ciężko było mi usiedzieć 90 minut bo dzidziuś uciskał żebra, ale dałam rade.Pogoda u nas troche dziwna bo niby słońce świeci , ale wiatr wieje.Wstawiłam ostatnie pranie dzidziusiowych ubranek .Wypije kawkę i ogarne mieszkanie.Więcej chyba dziś nie zrobie

Awatar użytkownika
jenny1983

27 sie 2013, 14:01

Spinka już nie chce marudzić. Wszystko ok u mnie.
Kamilo to dobrze wiedzieć, że taki pas pomaga na bóle spojenia.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2013, 14:23

Hejka

Jenny oj marudz ile chcesz :ico_oczko:

Spinka czekamy na fotki :ico_sorki:

Lala i jak film?? Podobal sie?? Unas premiera dopiero 27wrzesnia :ico_noniewiem: takze mysle ze wybiore sie z Marcelem dopiero jak sie mala urodzi...

Kamilka za30tc :ico_brawa_01: :ico_zdrowko:

Wczorajszy wystep bardzo sie chlopakom podobal, tylko troche zmarzli

Ja dzisiaj z rana mialam wizyte u poloznej, wszystko ok, mala juz nisko glowka ale jeszcze nie jest "wstawiona"
Mam tylko liczyc skurcze czy przypadkem za duzo ich nie mam no i jak tylko mam mozliwosc to odpoczywac, bo jakby nie patrzec jeszcze za wczesnie na porod :ico_oczko: z 4tyg musze wytrzymac :ico_oczko:

A teraz wrocilam od higienistki, mam nadzieje ze ten i poprzedni zabieg poprawia choc troche stan moich dziasel :ico_sorki: wizyta kontrolna za 3miesiace

Terqz czekam az znieczulenie pusci, zeby zjesc jakis obiad, nic dzisiaj nie robilam to chyba warzywa z patelni zjem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

27 sie 2013, 14:25

dziewczyny dziś i jutro w super pharm promocja z karta life style pampersy te największe za 29,99 i oliatum baby 250ml cos ok 17zł czyli 500ml wychodzi ok 34zł mega tanio więc warto

szkieletorek

27 sie 2013, 14:39

skąd ja teraz gofrownicę wyczaruję?
Mam pomysł.Zapraszam do mnie.
Zaraz idę właśnie je robić.
moja siostra się zjawi do pomocy, zawsze to trochę lżej
Ale ty masz powera kobieto. Mam nadzieję że i ja takiego dostane za jakiś czas .
Bo mam troszku do zrobienia ale czekam aż będzie bliżej by mieć porobione przed samym porodem .
Spinka już nie chce marudzić
Co ty gadasz.Jakie marudzenie ?
A jak ja marudzę ciągle że to mnie boli czy tamto to co ?
Głupoty gadasz ale to pewno z zmęczenia lub bólu.
Narzekaj ile wlezie od tego jest forum by się wygadać a nie tylko się zachwycać ahhh i ohhh.

Mała jeszcze śpi .Już 3 godzinkę.Idę nastawić gofry i obudzę ją ,będzie mieć miła niespodziankę.

Awatar użytkownika
jenny1983

27 sie 2013, 16:48

Szkieletorku promocja w superpharm faktycznie super tylko nie wiem, czy bezpiecznie kupować na dzień dobry więcej pampersów, jak nie wiem, czy dziecku będą odpowiadać mam na myśli uczulenie.
Spinka nie powiedziałam tej lekarce o planowanym cc, najważniejsze, że ktg wyszło dobrze. Jakaś robię się poddenerwowana, pewnie to normalne przed porodem, a jak jeszcze przeczytałam opinie o opiece po cc to już wogóle nie podoba mi się, ale nie będę martwić się na zapas.
Kamilko i bravo za 30 tc :ico_brawa_01:
No Betina u nas tylko jeden dzień różnicy. Lekarz u mnie ciągle mówi, że dziecko ma większą główkę, aż w końcu wczoraj spytałam się, czy jest wszystko w porządku to uśmiechnął się i powiedział, że tak. Mój synek też wg usg jest starszy, ale u mnie przez leki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”