martuunia1, nie czuje się tak, to ja poczułam się jak samolub !!!!!!
Dziewczyny Lewki to nie taki bardzo uparciuszki, tylko my lubimy jak koty chodzić naszymi ścieszkami i tyle, ale za to jesteśmy bardzo silne charakterem. Oby tylko moje maleństo nie urodziło się po 23 bo potem to są panny a ja wole 2 lewka w domku.
Ale mi mój dowala dzisiaj, siedze od ponad 20 minut i dzidiza normalnie rzuca mi się w brzzuniu, a dodatkowo mam bardzo bolonce uczucie w pochwie, za każdym razem maluch się przeciąga. Oby dzisiaj się nie zaczęło, bo ja nawet nie udekorowałam ściany naklejkami kubusia puchatka, bo mój mąż jest leń, teraz siedzi na kanapie i pije piwo, od ponad 5 godzin nic nie robi bo dzisaj pracował przymysowo 3 godziny, a ja zdycham cały dzień z bólu i nawet niechce mi pomóc z praniem !!!!!!! Co jest z nim odwala czasem takie numery, że szkoda nawet buzie do niego otworzyć.
[ Dodano: 2007-08-06, 03:09 ]Wiem znowu narzekam, okropna jestem, ale jakoś dziwnie czuje się nie pzygotowana. Najgorzej moja mama zawiodła mnie,bo czekam na paczke od niej i ona jakoś dziwnie zamias w lipcu, pod koniec lipca wysłać tą paczke z najbardziej ważnymi rzeczami dla mnie i dzidzi to postanowila sobie zrobić po swojemu, bo ja mam termin na 27 więc przed 10 nie moge urodzić i paczka nadal jest w Łodzi a ja mogę jutro rodzić a nie mam podpasek dla mnie i to ja musze mieć i jak głupia czekam zamiast kupić!!!
Ale jestem zła
Ide spać bo nic innego nie mogę zrobić, bo co????
Może jutro będzie lepszy dzień. Do jutra !!!!!!!!