Jenny nie martw się na zapas.Dla mnie po cesarce to było najgorsze pierwszy raz wstać z łóżka póżniej już było w miare ok .Wszystko bardzo ładnie i szybko mi się wygoiło.Niestety po cesarce dłuzej w szpitalu trzeba zostać przynajmiej ja byłam aż 5 dni , ale nie jestem pewna czy ze względu że miałam cc czy dlatego że mały miał długo żółtaczkędobrze. Jakaś robię się poddenerwowana, pewnie to normalne przed porodem, a jak jeszcze przeczytałam opinie o opiece po cc to już wogóle nie podoba mi się, ale nie będę martwić się na zapas..
leonaMateuszowi podobała się bajka , a mi tak sobie.
kamilka przepraszam że cię tak męcze , ale potrzebuje jeszcze twojej porady tzn ; pochodziłam dziś troche po sklepach za kapciami do szkoły dla Mateusza i w jednym ze sklepów pani mi powiedziała że on do tych wkładek nie może mieć trampek bo wtedy te wkładki nic nie dadzą powiedziała że musi mieć sandały z wysokim i sztywnym zapiętkiem- takie sandałki kosztowały w tym sklepie 150 zł i teraz nie wiem czy chciała mnie naciągnąć na zakup tak drogich bucików czy mówiła prawdę.Bo niby nasza lekarka mówiła że mogą być trampki tylko wysokie.